info@mediamarket.si
Ocena za LG SL10Y (Št. ocen: še ni ocene)
580,00 €
2 leti

LG SL10Y soundbar

LG

MERIDIAN tehnologija za izjemen zvok

LG Sound Bar SL10Y vključuje moderno tehnologijo za digitalno obdelavo signala Meridian. To ustvari široko stopnjo zvoka, dvigne zvok na raven ušesa in pretvori dvokanalni vhod v 3-kanalni brez izkrivljanja zvoka.

Dimenzijski, živahen zvok

LG Sound Bar SL10Y v kombinaciji s tehnologijami Dolby Atmos in DTS: X omogoča resnično uživanje v filmih, ki jih imate radi. SL10Y podpira 570 W, 5.1.2 kan. Dolby Atmos z zvočnikom navzgor.

Zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti in frekvenca vzorčenja 192kHz ter 24-bitna globina omogočata večjo natančnost zvoka in bolj prijetno poslušanje.

TV-prijazen dizajn

LG Sound Bar SL10Y se brezhibno prilega 65-palčnemu zaslonu LG OLED televizorja in je popolna dopolnitev notranjosti vašega doma.

4K video z visoko ločljivostjo

S tehnologijo, ki ponuja 4K HDR in Dolby Vision video posnetke brez prekinitve delovanja, LG Sound Bar SL10Y ponuja popolno izkušnjo gledanja.

Vgrajen Chromecast

Glasbo, ki vam je všeč, naložite z vgrajenim Chromecastom. Preprosto odprite aplikacijo, ki podpira Chromecast, na primer Spotify, tapnite tipko Cast in LG Sound Bar SL10Y bo takoj predvajal glasbo.

Povežite in nadgradite za prostorski zvok

Preprosto nadgradite svoj obstoječi LG Sound Bar SL10Y z dodatnim SPK8-S. Brezžični zadnji zvočnik doda dva zvočna kanala, da povečate moč vašega sistema za 140 W. Uživajte v vzvišenem, zmogljivem prostorskem zvoku.

Vsestranska povezljivost

LG Sound Bar SL10Y ima različne vhode in priročne možnosti povezovanja, kot sta dvojni HDMI, optična povezava in Bluetooth.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!