info@mediamarket.si
Ocena za lg s95tr.deusllk (Št. ocen: še ni ocene)
2 leti

LG S95TR soundbar

LG

 

Izjemna zvočna vrstica LG za vaš vrhunski LG OLED TV

Nadgradite svoj televizor LG z zvočno palico S95TR , ki ponuja 9.1.5-kanalni prostorski zvok z 810 W moči . Ta zvočna palica vključuje nizkotonec, navpično štrleče zadnje zvočnike in vas potopi v neverjeten Dolby Atmos , DTS:X , IMAX Enhanced in Hi-Res Audio certifikat . Poleg skupne moči 810 vatov uživajte v popolni harmoniji zahvaljujoč sinergiji WOW , ki vključuje tehnologije WOW Orchestra, WOW vmesnik in WOW Cast. Zvok iz televizorja LG in zvočne palice LG se uporabljata sočasno za zagotavljanje nepozabne izkušnje poslušanja s podrobnim zvokom in široko zvočno kuliso. Končno izkoristite obsežne povezane funkcije (Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2, Chromecast).

 

POPOLNOMA POGLOBLJENA ZVOČNA IZKUŠNJA 9.1.5

zvočno vrstico S95TR uživajte v izjemno poglobljenem sistemu 9.1.5 za vzvišen zvok. Dolby Atmos in DTS:X vam omogočata tridimenzionalno reprodukcijo. Ta model je sestavljen iz zvočne palice s tremi navpičnimi zvočniki, dveh zadnjih zvočnikov z navpičnim projekcijskim zvočnikom, dveh tradicionalnih zvočnikov in globokotonca. Zvočna palica

LG S95TR je celovita rešitev , ki zagotavlja močan, poglobljen zvok za izjemno izkušnjo prostorskega zvoka, ki izboljša TV sliko. Uživajte torej v 810 vatih skupne moči , certifikatu IMAX Enhanced in popolni sinergiji s svojim televizorjem LG zahvaljujoč tehnologiji WOW Orchestra .

 

PRIROČNA SAMODEJNA KALIBRACIJA

Za vrhunsko zvočno izkušnjo ima ta sistem LG kalibracijo AI Room , ki samodejno analizira konfiguracijo vaše sobe.

S to zvočno vrstico S95TR vsako razpoloženje in žanr zveni prav. AI Sound Pro zazna, kaj gledate, iz širokega nabora žanrov in uporabi najustreznejši izenačevalnik.

Povežite svojo konzolo s to zvočno vrstico LG brez kompromisov pri zmogljivosti. Združljivost z VRR/ALL M zagotavlja igralne seje z minimalno zakasnitvijo.

 

HDMI EARC

S svojim izhodom HDMI eARC je zvočna vrstica S95TR sposobna prenašati signal 4K brez izgub in zvok visoke ločljivosti. Tako lahko uživate v optimalni kakovosti slike za predstavo, ki je odlična kot kdaj koli prej. Na zadnji strani zvočne vrstice boste našli tudi optični vhod S/PDIF in vrata USB. Zvočna vrstica S95TR

je tudi povezan sistem z Wi-Fi in Bluetooth 5. 1. Pretakajte svoje najljubše platforme nestisnjeno zahvaljujoč podpori HD brez izgub za Spotify Connect, TIDAL Connect in Chromecast. Ta zvočna vrstica LG je zdaj združljiva z več storitvami umetne inteligence. Zvočnik LG Soundbar lahko enostavno upravljate s platformo po vaši izbiri, kot so Apple AirPlay 2, Alexa in Google Home.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!