info@mediamarket.si
Ocena za lg s70ty.deusllk (Št. ocen: še ni ocene)
299,00 €
2 leti

LG S70TY soundbar

LG

 

V harmoniji z vašimi najljubšimi dejavnostmi in vašim televizorjem LG

Zvočnik LG S70TY je bil rojen, da dopolni vašo izkušnjo LG TV s svojim dizajnom in zvočno zmogljivostjo. Ta sinergija pomeni, da lahko v svoji zabavi uživate bolj kot kadar koli prej. Ta zvočna vrstica 3.1.1 je združljiva z Dolby Atmos in DTS:X , kar prinaša kinematografski zvok naravnost v vašo dnevno sobo. Jasen, realističen zvok vas ovije in potopi v srce vaših najljubših filmov. Ko ste vrženi v dogajanje, postane vsak prizor očarljiv in vznemirljiv. Izkoristite 400 vatov skupne moči , brezžični globokotonec , povezljivost Bluetooth 5.1 in visoko zmogljive priključke, vključno z izhodom HDMI eARC/ARC.
 

V OSRČJU ZVOČNEGA VESOLJA

Uživajte v vizualni harmoniji vašega televizorja LG QNED v kombinaciji z zvočno vrstico LG za prefinjeno notranjost. Navpično štrleči sredinski zvočnik vam daje vtis, da zvok prihaja iz središča vašega televizorja LG za bolj realistično potopitev. Trinivojski prostorski zvok doda virtualni nivo za ustvarjanje virtualne zvočne kupole.

Potopite se v realistične zvočne svetove z Dolby Atmos in DTS: X, ki ju projicirata 400 W 3.1.1- kanalni prostorski zvočni sistem in globokotonec . Zvočna vrstica LG pretvori osnovni 2-kanalni zvočni vir v večkanalni zvok za globok, podroben zvok, ki odmeva po vašem prostoru.

 

SEZNANJEN Z ZVOKOM IZ VAŠEGA TELEVIZORJA LG

AI Sound Pro zazna, kaj gledate v širokem naboru žanrov, in uporabi najprimernejši izenačevalnik za zagotavljanje optimalne zvočne izkušnje. Z WOW Ochestro se zvok, tonske kakovosti in edinstveni kanali vašega zvočnika LG in televizorja LG združijo v harmonijo, da vam zagotovijo očarljivo in nepozabno zvočno izkušnjo. Dostopajte do vmesnika WOW prek televizorja za preprost in jasen nadzor zvočne vrstice, kot je spreminjanje zvočnih načinov in dostop do drugih funkcij.

Zvočna vrstica LG ima prenos signala 4K (4K Pass-Through) . Ta tehnologija omogoča prenos podatkov brez izgube kakovosti. Zahvaljujoč temu lahko uživate v dih jemajoči kakovosti zvoka in videa z najmanj povezavami.

Zvočna vrstica LG je zasnovana za zagotavljanje izjemne igralne izkušnje zahvaljujoč tem igralnim funkcijam. Največja spremenljiva hitrost osveževanja (VRR) 120 Hz in njen skoraj trenutni odzivni čas vam zagotavljata realistično vizualno izkušnjo v realnem času. S samodejnim načinom nizke zakasnitve (ALL M) boste uživali v gladkem gledanju in interakciji brez zamikov.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!