Duplicate entry '0' for key 'id' LG S40Q soundbar | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za lg s40q.deusllk (Št. ocen: še ni ocene)
190,00 €
2 leti

LG S40Q soundbar

LG

   Na zadnji plošči televizorja je slika čipa alpha nine, desno spodaj pa je zvočna vrstica. Iz zvočne palice prihaja tudi učinek zvočnega valovanja.

 

Izboljšan zvok s procesorjem umetne inteligence televizorja LG

LG Soundbar, ki se odlično ujema z vašim televizorjem LG, ima TV Sound Mode Share, ki uporablja zvočni procesor vašega televizorja LG za analizo vsebine, ki vam je všeč, in zagotavlja jasnejši in boljši zvok. Od gledanja novic do igranja iger – svoj televizor LG lahko doživite v najboljšem pogledu.
TV LG, LG Soundbar sta postavljena na rjavo polico, nizkotonec pa je na tleh. TV zaslon prikazuje deskarja, ki stoji na skali.

Zasnovan, da se ujema

Zvočniki LG Soundbar se brezhibno ujemajo s televizorji LG za izboljšanje vaše zabave in notranjosti. Preprosto nastavite LG Soundbars na LG TV, da bo vaš prostor videti sodoben.
 
Nekdo ima v roki daljinski upravljalnik LG, ki hkrati upravlja TV in Soundbar. Obstajajo ikone LG TV in LG Soundbar.
 

Daljinski upravljalnik LG TV za maksimalno udobje

Z daljinskim upravljalnikom LG TV je udobje še višje. Napajanje in glasnost zvočnika Soundbar lahko upravljate z istim daljinskim upravljalnikom, kot ga uporabljate za televizor LG.   

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!