info@mediamarket.si
Ocena za lg oled77c11lb 1 (Št. ocen: 1)
2.800,00 €
2 leti

LG OLED77C11

LG

 

Izredno tanka zasnova

Televizor OLED se popolnoma prilega vsakemu prostoru. Sodoben dizajn in izjemno tanek okvir bota v vaši dnevni sobi ustvarila edinstveno vzdušje.
perfect_black

Vrhunska igralna izkušnja

Televizor OLED se ponaša s hitrim odzivnim časom 1 ms in je zato popolna izbira za brezhibno igranje vaših najljubših iger. Podpora standardom ALLM in eARC pa ustreza najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo prikaz hitrega gibanja v višji ločljivosti in zagotavljajo brezhibno sinhronizirano grafiko. Televizor ponuja tudi funkciji G-Sync in AMD FreeSync Premium. Rezultat vsega tega je bolj realen prikaz, ki vam omogoča zmago.
perfect_black

Obdelava, ki vas bo osupnila

Srce LG OLED TV je četrta generacija procesorja α9 s podporo AI in ločljivostjo 4K, ki analizira in optimizira vsebino z uporabo algoritmov za poglobljeno učenje. Prilagajanje slike in zvoka je samodejno, zato se lahko vsakič, ko gledate, veselite izjemne izkušnje.
perfect_black

ThinQ AI umetna inteligenca

Tehnologija LG ThinQ vam bo omogočila, da kar najbolje izkoristite svoj televizor. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasovnimi ukazi upravljajte LG OLED ter uživajte v novem domačem zaslonu, ki je bolj udoben in omogoča še več nadzora.
perfect_black
 
  • OLED TV
  • 195,6 cm (77")
  • G
  • 162
  • 273

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!