info@mediamarket.si
Ocena za Lg 86qned813qa 3 (Št. ocen: 2)
2.390,00 €
2 leti

LG 86QNED813QA 4K QNED TV

LG

 

Kvantne pike + NanoCell + Mini LED = nepremagljiv LCD TV

LG QNED mini LED predstavlja začetek nove dobe LCD televizorjev. Ta inovativni displej kombinira tehnologijo panela s kvantnimi pikami, NanoCell in mini LED za popolnoma novo izkušnjo gledanja. To je resnično vrhunec LCD TV tehnologije.
 
 

Nova doba LCD televizorjev.

LG QNED mini LED dosega nove mejnike LCD televizorjev do sedaj še nevidenih višin. Ima boljšo svetilnost, skoraj popolno črnino in čudovite barve, kar vse kaže na zelo velikem zaslonu. To je velik skok pri razvoju LCD televizorjev

Moč mini LED svetlečih diod.

Približno 30.000 mini LED svetlečih diod nudi bolj svetle in ostre slike, medtem ko skoraj 2.500 edinstvenih con zatemnitve nudi natančen nadzor osvetlitve iz ozadja in ekstremno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je še bolj podrobna in verna reprodukcija barv v primerjavi s konvencionalnimi LCD-

Kombinacija tehnologij NanoCell in Quantum Dot.

Quantum Dot NanoCell nudi še bolj osupljivo sliko, zahvaljujoč kombinaciji močnih tehnologij NanoCell in kvantnih pik. Ta edinstvena kombinacija tehnologij prinese boljšo reprodukcijo barv in zato displej z bolj bogatimi in vernimi barvami.

.

 To je naš doslej najbolj svetel trenutek.

Sedaj boste vse videli še bolj jasno. Izboljšana tehnologija displeja LG QNED mini LED nudi še bolj svetle beline in še bolj temne črnine, kar ima za posledico ekstremno visok kakovost slike. Zahvaljujoč temu boste videli vaše priljubljene vsebine v povsem novi luči na LG QNED mini LED televizorju.

Je kot črna magija.

Približno 2.500 edinstvenih con zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvtelitve iz ozadja in ekstremno visoko kontrastno razmerje. To naredi črnine še globlje in druge barve še bolj živahne, kar ima za posledico sliko z veliko podrobnostmi tudi v najbolj temnih prizorih.

Občudujte barve v vsej njihovi lepoti.

Izkusite širši barvni spekter  zahvaljujoč absolutnim barvam. Vrhunska reprodukcija barv televizorjev LG QNED mini LED je bila načrtovana tako, da pokrije širše območje barv in nudi bolj živahne barve. Vse vsebine izgledajo natančno tako kot bi morale.

Pogled, ki vam bo dobesedno vzel sapo.

LG QNED mini LED je zasnovan tako, da okrasi interier vsakega doma. Zahvaljujoč minimalnemu okvirju in tanki, elegantni konstrukciji, primerni za montažo na zid, se bo LG QNED mini LED televizor popolnoma prilegal zidu v katerikoli velikosti. To pomeni, da bodo tudi naši največji televizorji popolnoma ustrezali vašemu domu in vaš interier spremenili v dokončano umetnino.

Kino, ki ga režira QNED. Odločna predstava.

LG QNED mini LED prinaša kinematografsko izkušnjo, ki vam bo vzela sapo. Čudovite črnine in bolj svetel displej tvorijo boljšo sliko v skoraj vsakem pogledu in vam nudijo še bolj potopno izkušnjo. Ta TV vam vsakič dobesedno vzame sapo.
 
 

Zabava
Dom vaših priljubljenih kanalov.

Dostopajte do aplikacij Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, TV serije, dokumentarne filme in športe v živo ter jih najdite na enem mestu.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Popolnoma nov način, da uživate pri gledanju vašega televizorja.

Dolby Vision IQ na inteligenten način nastavlja parametre slike na osnovi žanra in ambientalne okolice, medtem ko Dolby Atmos nudi večdimenzionalni zvok – močna kombinacija, ki proizvaja kinematografski užitek, ki jemlje sapo.

Igre v formatu QNED. Veliko različnih elementov.

LG QNED mini LED vključuje številne funkcije, ki razširijo izkušnjo igranja. Absolutne barve in optimizacija za igranje zagotavljajo tekoče in realistično igranje, medtem ko zahvaljujoč boljši svetilnosti in črninam naš mini LED displej zagotavlja popolno točnost prikaza. Izkušnja igranja z neverjetnim nivojem realizma.

Orodje za optimizacijo iger

Doslej nevideni nivoji nadzora.

Vse igre na višjem nivoju. Orodje za optimizacijo iger samodejno prilagaja nastavitve slike, tako da optimizira grafiko in vidnost, zaradi nudenja boljše izkušnje igranja, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
 

Alpha 7 Gen4 AI Procesor 4K

Inteligenca, ki vam vzame sapo.

Osnova vsakega modela LG QNED mini LED je procesor 4K Alpha 7 Gen4 AI, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, tako da je vse, kar gledate, spektakularno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • LED TV
  • 218,4 cm (86")
  • G
  • 171
  • 279

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!