info@mediamarket.si
Ocena za Lg 65nano913pa.aeu (Št. ocen: še ni ocene)
950,00 €
2 leti

LG 65NANO913 NANOCELL

LG

 
 
 
Čiste barve so osupljive v tehnologiji Real 4K na televizorju NanoCell. Z okoli 8 milijoni slikovnih pik televizor s pravo tehnologijo 4K prinaša sliko, ki je opazno ostrejša in podrobnejša od običajne televizije HD. Za televizorje NanoCell ločljivost Real 4K dopolnjuje tehnologija NanoCell za 4K izkušnjo, ki presega mednarodne standarde.
 

Vsaka barva je kristalno jasna.

LG NanoCell TV uporablja nanodelce, lastno značilno tehnologijo Nano, za filtriranje in čiščenje barve z odstranjevanjem nečistoč z valovnih dolžin RGB. To pomeni, da bodo na zaslonu prikazane samo jasne in natančne barve. Rezultat je bolj živahna in realistična slika, ki bo poživila vašo vsebino.
 

TV z več kot eno umetniško platjo.

LG NanoCell TV je zasnovan tako, da se prilega estetiki doma. Z elegantnim, minimalističnim dizajnom se tesno prilega vaši steni kot umetniško delo, doda kanček lepote in maksimalno dopolni vaš prostor.
 
Prizor velikega in tankega televizorja LG NanoCell, ki visi naravnost ob steno.
 

TV-NanoCell-07-Gallery-design-Desktop

 

Nano kino.
Predstava, vredna velikega zaslona.

Čiste barve in množica najnovejših zaslonskih tehnologij prinašajo kinematografsko doživetje v vaš dom zahvaljujoč televizorju LG NanoCell. Naši izboljšani HDR, nadgrajene Dolby tehnologije in kinematografski način, ki je pravkar prišel iz studia, zagotavljajo pravo kinematografsko izkušnjo.
 
Zabavno

Odprite svoje najljubše kanale.

Dostopajte do Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, televizijske nadaljevanke, dokumentarne filme in šport v živo in jih poiščite na enem mestu.
Logotip Apple TV in logotip Netflix sta vodoravno razporejena na črni podlagi.
 Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Transformativna TV izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve slike glede na žanr in okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok - močno kombinacijo, ki prinaša osupljive filmske rezultate.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki v spodnjem levem kotu piše SDR, v spodnjem desnem kotu pa je logotip Dolby Vision IQ.
FILMMAKER MODE ™

Uresničitev režiserske vizije.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. To natančno uresniči režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite takšen, kot si ga je zamislil.
Christopher Nolan daje intervju v gledališču
 
HDR 10 Pro

Izkusite celoten spekter užitka.

LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost za izboljšanje barv, razkrivanje vsake podrobnosti in vnašanje življenjske jasnosti v vsako sliko - izboljšuje tudi običajne vsebine HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca živahnejši in bolj živahni.
 
Grafizirajte tehnologijo obdelave LG na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo sliko na desni

Nano Gaming.
TV z veliko XP.

Od najtemnejših jam do najsvetlejših novih svetov LG LG NanoCell TV popestri vašo igro z živahnimi barvami. Tehnologija oblačnih iger in samodejna prilagoditev za visokokakovostne slike zagotavljata resnično vznemirljivo igralno izkušnjo.
 
Orodje za optimizacijo iger

Nivo nadzora brez primere.

Vse igre na višji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidnost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo ne glede na to, katero vrsto igre igrate.
 
Na zaslonu televizorja je prikazano streljanje vesoljske ladje v mestu in orodje za optimizacijo iger LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
 
 Logotip AMD FreeSync Premium

Opremljen za vrhunsko zmogljivost.

Igrajte po višjih standardih. LG NanoCell TV podpira AMD FreeSync® Premium za zagotavljanje spremenljive hitrosti osveževanja med igranjem. To znatno zmanjša zamrznitev in trganje slike ter doseže jasno in brezhibno igro.
 Na zaslonu televizorja je prikazano streljanje vesoljske ladje v mestu in orodje za optimizacijo iger LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
VRR, ALLM, eARC

Igrajte po najvišjih standardih.

Zagotovite si prednost pred nasprotniki. VRR, ALLM in eARC ustrezajo najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočajo hitro vsebino z visoko ločljivostjo s sinhronizirano grafiko, ki deluje brezhibno.
Pogled od blizu na igralca, ki igra dirkalno videoigro na TV zaslonu

Nano Sport.
Predstava, ki prinaša zmago.

LG NanoCell TV ponuja vznemirljivo izkušnjo gledanja tekem. Prostorski zvok Bluetooth v vaš dom vnese polno vzdušje stadiona, športni opomniki pa najnovejše novice o vaših najljubših ekipah.
 
Športno opozorilo (Sports Alert)

Nikoli ne zamudite tekme svoje ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
 
Moški in ženska nazdravijo z očali na televizijskem zaslonu, medtem ko prihajajo obvestila o športnih opominih
 
Pripravljen za Bluetooth Surround

Jasna prednost doma.

Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velikih iger.
 
Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji
 
4K procesor α7 Gen4 AI

Um, ki vas bo razveselil.

V središču vsake naprave je procesor LG NanoCell 4K α7 Gen4 AI, revolucionarni čip, ki s strojnim učenjem analizira in optimizira vsebino. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • LED TV
  • 165,1 cm (65")
  • G
  • 134
  • 195

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!