info@mediamarket.si
Ocena za HISENSE H55U8QF (Št. ocen: še ni ocene)
800,00 €

HISENSE H55U8QF 4 K UHD TV

Hisense

 
Barva kvantnih pik
Blizu resničnosti z več kot milijardo resničnih barv.
 
Full Array Local Dimming Pro
Z več kot 100 neodvisno nadzorovanimi območji zatemnitve dosežemo neverjetne vrednosti kontrasta.
 
Ultra HD Premium
Oglejte si vse podrobnosti z več kot 8 milijoni slikovnih pik in izjemno jasnostjo 4K.
 
Zvok JBL
Doživite pravi kino zvok z vgrajenim sprednjim zvočnikom, ki ga je posebej uglasil JBL.
 
HDR10 +
Svetlejši, podrobnejši prizori in izboljšane vrednosti kontrasta.
 
Dolby Vision ™ HDR
Navdihnjena s kino tehnologijo za žive, resnične slike.
 
 
Neverjetna barvna čistost s televizorjem U8QF ULED. Quantum Dot Color vas približa resničnosti z več kot milijardo resničnih barv, Ultra HD Premium pa ponuja izjemno jasnost 4K. Več kot 100 neodvisno nadzorovanih območij zatemnitve zagotavlja britve podrobnosti tudi v najtemnejših prizorih. Prinesite pravo kino izkušnjo v svoj dom s podporo HDR10 + in Dolby Vision ™ ter izjemnim zvokom Dolby Atmos® z vgrajenim sprednjim zvočnikom. Z novim VIDAA U4 podjetja Hisense lahko uživate v vseh svojih najljubših zabavah na Netflixu, Prime Video, YouTube in drugih ter upravljate televizor z vgrajenim glasovnim nadzorom Alexa.
 
Več kot 1 milijarda barv
Približajte se resničnosti in doživite barvni prostor do 100% (tipična vrednost) po standardu DCI-P3 za mehkejše barvne prelive in živahnejše ter bolj realistične rdeče, zelene in modre tone.
 
Fini odtenki,
neverjetni detajli.
Direct Full Array Local Dimming Pro doseže neverjetne kontrastne vrednosti z več kot 100 neodvisno nadzorovanimi območji zatemnitve. Podrobnosti v najtemnejših prizorih so prikazane z globljimi črnimi barvami in večjo natančnostjo, medtem ko so svetla področja vidna popolnoma jasno.
 
HDR10 +
Dinamični metapodatki zagotavljajo, da je vsaka slika prilagojena režiserjevi viziji. S prilagajanjem svetlosti, nasičenosti barv in kontrasta glede na prizor dosežemo osupljivo natančnost slike.
 
Dolby Vision ™
Belci, ki jih navdihuje kinotehnologija, so do 40-krat svetlejši in črnci 10-krat temnejši od običajnega dinamičnega razpona, zaradi česar nastanejo žive, resnične slike.
 
HDR10 in HLG
S podporo trenutnim industrijskim standardom za HDR iz HDR10 in HLG se podrobnosti na najtemnejših delih slike ne izgubijo, medtem ko svetla področja ne krvavijo.
 
Poudarek je na VAS.
Prilagojeno, intuitivno in inteligentno. Dostopajte do svojih najljubših aplikacij in ponudb, kot so Netflix, Prime Video in YouTube.
V novo zasnovanem pogledu zaganjalnika lahko prilagodite aplikacije svojim potrebam, z vodnikom Spotlight pa si lahko na začetnem zaslonu predogledate priporočila, oddaje ali filme, ki jih morate videti. Globalno iskanje omogoča iskanje po vseh televizijskih aplikacijah hkrati, dostop z enim dotikom pa dostop do vaših najljubših televizijskih aplikacij z enim klikom.
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • B
  • 158W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!