info@mediamarket.si
Ocena za Hisense 75u9gq (Št. ocen: še ni ocene)
2.340,00 €

HISENSE 75U9GQ ULEDTV

Hisense

 
 

Oglejte si želene vsebine na zaslonu, večjem od teh, ki jih ima 97 % potrošnikov.

Velik 75-inčni zaslon

Le 2,6 % potrošnikov po vsem svetu ima 75-inčni televizor. S 75-inčnim ULED-televizorjem Hisense z mini svetlečimi diodami boste ena izmed redkih oseb, ki se lahko prepusti taki izkušnji gledanja.
 
 

Več kot 10.000 mini svetlečih diod LED-ozadja

Tehnologija mini svetlečih diod

Konvencionalna svetleča dioda je velika kot gumb na srajci. Mini svetleče diode pa so velike kot riževo zrno. Ker so manjše, jih je na zaslonu iste velikosti veliko več, hkrati pa je televizor veliko tanjši kot konvencionalni DLED-televizor.
 
 

Neverjetna izkušnja gledanja

4K ULED

Tehnologija ULED® podjetja Hisense premika meje kakovosti slike in zagotavlja avtentične barve, izjemen kontrast, gladko gibanje in natančne podrobnosti. Rešitev 4K Hisense ne omogoča le prikaza več podrobnosti pri ločljivosti 3840 x 2160, ampak tudi predvajanje lokalnih in pretočnih vsebin v 4K v bogatejših barvah in živih kontrastih.
 
 

Potopite se v svet, obarvan v milijardo barvnih odtenkov

Quantum Dot Colour

ULED-televizor Hisense s tehnologijo barv s kvantnimi pikami prikazuje tri primarne barve, zlasti rdečo in zeleno, veliko natančneje kot konvencionalni LED-televizorji. Potopite se v svet osupljivih barv.
 
 

1280 lokalnih območij zatemnjevanja

Full Array Local Dimming Pro

Več kot 10.000 svetlečih diod ozadja je razdeljenih v 1.280 lokalnih območij zatemnjevanja, svetlost vsakega območja pa je mogoče individualno nadzirati. Meja med temnimi in svetlimi predmeti je jasnejša in ostrejša.
 
 

Od 0,005 do 3.000

Najvišja svetlost 3.000+

Ker je razpon svetlosti večji, televizor prikaže veliko temnejše črnine in veliko svetlejše beline. V izjemno svetlih delih so barve in podrobnosti naravnost neverjetne.
 
 

Vidi se prav vsaka podrobnost

Dolby Vision, HDR10+

Temne in svetle podobe oživijo v vsej svoji lepoti. Televizor podpira vse tehnologije HDR – Dolby Vision, HDR10+ in HLG. S kakovostjo ultra živih slik predrugači vašo izkušnjo gledanja in vsebina na zaslonu bo oživela pred vašimi očmi.
 
 

Občutite IMAX moč kar doma

IMAX Enhanced

Edinstvena priložnost, da v značilni IMAX-ovi sliki, zvoku in podobi uživate v udobju doma – IMAX® Enhanced združuje digitalno preoblikovano vsebino 4K HDR in zvočno tehnologijo DTS® z vrhunsko uporabniško elektroniko in platformami za pretočne vsebine.
 
 

Večkratno izboljšanje zvoka

Dolby Atmos, DTS Virtual:X

DTS® Virtual:X™ Televizor je opremljen z razširljivim in večstranskim naprednim paketom za naknadno obdelavo, ki z virtualizacijo zvoka z višine v primerjavi s tradicionalnim stereo zvokom in 5.1-kanalnim sistemom zvočnikov zagotavlja izkušnjo zvoka, ki vas v celoti prevzame. Dolby Atmos® Običajno se iz zvočnikov televizorja zvok sprošča navzdol ali naprej. S tehnologijo Dolby Atmos® pa lahko televizor posnema učinek zvoka, ki prihaja s stropa, in ustvari izkušnjo zvoka, ki vas povsem prevzame.
 
 

Vgrajeni 3.1.2-kanalni sistem zvočnikov

Večkanalni prostorski zvok

Tehnologije za naknadno obdelavo zvoka so pomembne, vendar algoritmi ne morejo nadomestiti strojne opreme. Z vgrajenim 3.1.2-kanalnim sistemom zvočnikov je zvok veliko bolj realističen in močan.
 
 

Optimiziran način za hitre prizore

Način za šport, ultra gladko gibanje

Ne glede na to, ali gledate tenis, hokej na ledu ali avtomobilsko dirko, boste z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz, tehnologijo ocenjevanja in kompenzacije gibanja (MEMC) in načinom za šport lahko uživali v slikah z ultra gladkim gibanjem. Televizor opazi tudi najmanjše podrobnosti in odstrani šum z dinamičnim algoritmom, ki je prilagojen za gibanje.
 
 

Preprosto najboljši pametni operacijski sistem za televizorje

Poganja ga operacijski sistem VIDAA U5.0

VIDAA je hiter in preprost pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša.
 
 

Ničesar se vam ni treba dotakniti, le izrecite čarobne besede!

Glasovno upravljanje VIDAA

VIDAA je pripravljena na vaš ukaz, brez zunanjih naprav in drugih pomočnikov. Ali si želite ogledati film, poslušati glasbo ali preveriti vreme? Preprosto izrecite ukaz!
 
 

Boljša izkušnja pri igranju raznih iger

Način za igre, ALLM, VRR

Profesionalni način za igre s samodejnim načinom preprečevanja zakasnitev (ALLM) in stalno spremenljivo frekvenco osveževanja (VRR) v povezavi z izhodom HDMI2.1 zmanjša vhodni zamik, tresljaje na zaslonu in tresenje, da boste vedno korak pred drugimi in osvojili še več zmag.
 
 
 

Samodejne izboljšave za specifične prizore

Optimizacija slik z umetno inteligenco

Tehnologija optimizacije slik z umetno inteligenco, ki vključuje pametno prepoznavanje resničnih scenarijev, lahko v hipu zajame vsako sličico in kateri koli vhodni video signal ter nato samodejno prepozna in optimizira nastavitve kakovosti slike v skladu s posebnimi zahtevami PQ za prizore.

 

 

Skrbi zaradi odseva so odveč

Protiodsevni zaslon

Protiodsevni zaslon preprečuje odboje od sonca in drugih izvorov odbojev. Zaslon absorbira 98,5 % vhodne svetlobe in je odbije samo 1,5 %, kar je 66,67 % manj kot pri običajnih televizijskih zaslonih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • LED TV
  • 190,5 cm (75")
  • G
  • 155
  • 293

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!