Duplicate entry '0' for key 'id' HISENSE 55U8GQ SMART TV | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Hisense 55u8gq 1 (Št. ocen: 1)
670,00 €

HISENSE 55U8GQ SMART TV

Hisense

 Neverjetna izkušnja gledanja

4K ULED

Tehnologija ULED® podjetja Hisense premika meje kakovosti slike in zagotavlja avtentične barve, izjemen kontrast, gladko gibanje in natančne podrobnosti. Rešitev 4K Hisense ne omogoča le prikaza več podrobnosti pri ločljivosti 3840 x 2160, ampak tudi predvajanje lokalnih in pretočnih vsebin v 4K v bogatejših barvah in živih kontrastih.

Vse stoji na trdnih temeljih.

Hi-View Engine

Hi-View Engine je ekskluzivni procesor, ki zagotavlja neverjetno izkušnjo.

Vsaka barva je avtentična in živa

Quantum Dot Colour

Tehnologija barv s kvantnimi pikami Hisense vključuje več kot MILIJARDO barv. Širša paleta, natančnejši prikaz in bolj uravnotežene barve ..., vse potrebno, da svet zažari v novih barvah.

Ločeno upravljanje svetlosti, natančnejši kontrast, boljša izkušnja

Full Array Local Dimming

Televizor Hisense U8 vključuje tehnologijo Full Array Local Dimming Pro, da spremeni spodnje svetleče diode v svetleče diode ozadja in prepreči prekrivanje različnih območij zatemnjevanja. Svetleče diode ozadja so razdeljene na več območij za upravljanje ustreznih območij na zaslonu.

Od 0,005 do 1000

Najvišja svetlost 1.000 nit

Najvišja svetlost 1.000 nit izboljša dinamični razpon od najtemnejših do najsvetlejših območij na zaslonu. Najvišja svetlost pripomore tudi k prikazu naravne osvetlitve vsakega prizora.

Podrobnosti v sencah so dobro vidne brez truda

Dolby Vision, HDR10+

Tehnologija HDR 10+ z večjo globino kontrasta med najsvetlejšimi in najtemnejšimi odtenki vsake sličice pripomore k prikazu izjemno realistične slike.

 Spreminja pogoje, vsebino in HDR, najboljša izkušnja pa ostaja ista

Dobly Vision IQ

Tehnologija Dolby Vision IQ samodejno prilagodi slike HDR na podlagi trenutne vsebine in osvetlitve v prostoru, da ustvari čim boljšo izkušnjo gledanja.

 Ne zamudite nobene akcije!

Način za šport, ultra gladko gibanje

Z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz ter tehnologijo ocenjevanja in kompenzacije gibanja (MEMC) se zmanjšajo vhodni zamik in tresljaji na zaslonu, da se boste resnično počutili, kot da ste v središču dogajanja. Uživajte v vsaki tekmi!

Kinematografska izkušnja kar doma

IMAX Enhanced

Televizor s certifikatom IMAX Enhanced optimizira zvoke, barve, svetlost in kontrast, ki se lahko kosajo s temi v kinu. Uživajte v kinematografski izkušnji kar v udobju doma.

 Oglejte si originalni film

Način za režiserja

Način za režiserja bo ohranil prvotne nastavitve (npr. razmerje višine/širine, barve, zvoke in kontrast) za prikaz čim bolj avtentičnih prizorov iz filmov. Filme boste lahko izkusili natanko tako, kot je želel režiser.

Preselite se v središče dogajanja

Dolby Atmos, 2.1.2-kanalni prostorski zvok

Podpira več zvočnikov, ki skupaj ustvarjajo posamezne zvoke. Dolby Atmos® pošilja zvok v vsak kotiček prostora, da ustvari prostorsko zvočno izkušnjo, ki je značilna za dvorane. Zaradi večje jasnosti boste lahko slišali celo dihanje igralcev ali otresanje dlake pri živalih.

Prišel, videl, zmagal!

Način za igre, ALLM, VRR

Ko s televizorjem povežete igralno napravo, bo funkcija ALLM izhoda HDMI 2.1 samodejno preklopila v način za igre, ki vključuje samodejni način preprečevanja zakasnitev. Zaradi krajšega odzivnega časa in zmanjšane zakasnitve boste igrali bolje in vedno osvojili zmago! Funkcija eARC (enhanced Audio return channel) izhoda HDMI 2.1 zagotavlja takojšnji prenos vsakega zvoka, da boste lahko slišali vsako potezo svojega nasprotnika!

 Vsaka slika v svojem slogu

Optimizacija slik z umetno inteligenco

Samodejno prepozna predmete (npr. nebo, ljudi, šport itd.) na trenutni sliki in nato prilagodi njeno kakovost za čim boljši prikaz.

Več čistih slik, manj odsevov

Protiodsevni zaslon

Protiodsevni zaslon bo znatno zmanjšal raven odbojev, zato bo vaša izkušnja gledanja odlična tudi na sončne dni ali v zastekljenih prostorih.

Vaš nakup je pomemben, vaše zdravje še bolj

Certifikat TÜV za filtriranje modre svetlobe

Televizorji Hisense zmanjšajo ravni kratkovalovne modre svetlobe brez izgube kakovosti slike, kar potrjuje certifikat TÜV Rheinland. Vaš nakup je pomemben, vaše zdravje še bolj

Najboljše lokalne in globalne vsebine

Deluje na energijo VIDAA U5.0

VIDAA vključuje trenutno priljubljene aplikacije z ogromno vsebinami. Zasnovana je na zaprtem sistemu, da zaščiti vašo zasebnost in hitrost televizorja, in vedno bo delovala hitro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • G
  • 93
  • 215

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!