Duplicate entry '0' for key 'id' ELECTROLUX KCC85450 indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Electrolux kcc85450 (Št. ocen: še ni ocene)
1.790,00 €

ELECTROLUX KCC85450 indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo

Electrolux

 

Naša indukcijska kuhalna plošča 800 Flexibridge® z integrirano napo eXTractor pušča prosto pot vašim idejam o zasnovi kuhinje. Ni treba, da je napa nameščena nad vašo kuhalno ploščo; s tem se sprosti prostor in vam omogoči, da po svoje načrtujete svojo kuhinjo, brez omejitev.

 

Double FlexiBridge® za maksimalno prilagodljivost, medtem ko kuhate

Double FlexiBridge® zagotavlja dve 4-segmentni kuhalni površini, pri čemer povezuje do 4 kuhališča za maksimalno prilagodljivost. Zdaj lahko kuhate z lonci in ponvami različnih velikosti, saj se vsaka stran lahko prilagodi vašim potrebam.

Tiho očistite svojo kuhinjo s funkcijo Breeze

Funkcija Breeze osveži zrak v vaši kuhinji z nizko ravnijo hrupa po končanem kuhanju. Zdaj se lahko po obroku sprostite ali zabavate v okolju brez hlapov.

Filter 2-v-1 za bolj svež zrak v kuhinji

Filter 2-v-1 vsebuje tako ogljeni kot maščobni filter in s tem pomaga ohraniti svež zrak v kuhinji. Odstranljivi filter je mogoče preprosto očistiti v pomivalnem stoju in regenerirati v pečici za dolgotrajno uporabo.

Bolje izkoristite svoje aparate – aplikacija My Electrolux Kitchen

Aplikacija My Electrolux Kitchen vam zagotavlja obvestila, kadar je potrebno vzdrževanje, uporabne nasvete in funkcije ter funkcijo daljinskega upravljanja na daljavo in vam pomaga podaljšati življenjsko dobo vaših izdelkov. Povežite se, da kar najbolje izkoristite vaše aparate.

Kitchen Design Freedom – sprostite prostor brez omejitev

Sprostite prostor in pustite svojim idejam prosto pot s Kitchen Design Freedom. Namestite svojo kuhalno ploščo z integrirano napo, kjer koli želite, saj nadomešča potrebo po viseči napi nad vašim prostorom za kuhanje. Izkusite več svobode v svoji kuhinji.

Vsi deli filtra so primerni za strojno pomivanje.

Plošča ima enostavno namestitev s video prikazom ter 65% manj postopkov inštalacije kot pri konkurenčnem modelu. Možnost namestitve na otok, polotok in ob oknu ali steni.

Plošči je priloženo:

2x ogljeno-maščobni filter 

2x spojnik pravokotnih cevi

1x ravna pravokotna cev

1x držalo cevi 

1x adapter

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!