info@mediamarket.si
Ocena za Ecovacs deebot t10 (Št. ocen: še ni ocene)

ECOVACS DEEBOT T10 robotski sesalnik

Ecovacs

 
Izboljšana hitrost in točnost prepoznavanja predmetov

Izboljšana hitrost in točnost prepoznavanja predmetov

Specializirani procesor umetne inteligence je 16-krat zmogljivejši in vsebuje izboljšano računalniško moč umetne inteligence s hitrejšim, natančnejšim in več vrstami prepoznavanja predmetov, ki omogoča enostavno izogibanje oviram in manj zapletov ali zastojev.   AIVI 3.0 vključuje inteligentno prepoznavanje, ki lahko samodejno identificira  18 različnih vrst predmetov*, kot so pohištvo, zemeljski materiali in drugo.

* Podatki izvirajo iz laboratorija ECOVACS.  DEEBOT T10 je opremljen s tehnologijo  AIVI 3.0 in  HD kamero s senzorjem zvezdne svetlobe, ki lahko prepozna ljudi in različne vrste predmetov, vključno z: nogavicami, krpami, čevlji, kabli, stoli v obliki črke U, polnilno postajo, smetnjaki, talnimi predpražniki. , postelje, sedežne garniture, klubske mizice, tabureji, vrata, TV omarice, jedilne mize in stoli, hišni ljubljenčki in materiali za tla. Seznam določljivih predmetov se bo še dopolnjeval. Dejansko delovanje izdelka je odvisno od okolja in oblike predmetov.
 
Izjemna kamera v različnih svetlobnih pogojih

Izjemna kamera v različnih svetlobnih pogojih

Vgrajena kamera  960P HD, opremljena s senzorjem zvezdne svetlobe, ima razpon prepoznave  148,3°* FOV (vidno polje), kar ji omogoča prepoznavanje in zajemanje jasnih slik statičnih in premikajočih se predmetov, tudi v temi.

Vaša zasebnost nam je pomembna, zato vas bo  DEEBOT T10 obvestil, ko je kamera vklopljena z glasovnim sporočilom in indikatorsko lučko pod objektivom kamere. Izdelek je pridobil tudi  TÜV Rheinland certifikat zasebnosti in varnosti za robota in aplikacijo.
 
Video in komunikacijska funkcija v realnem času

Video in komunikacijska funkcija v realnem času

Video in komunikacijska funkcija  DEEBOT T10 v realnem času omogoča uporabnikom, da ostanejo v stiku z družinskimi člani doma.

Funkcija območnega nadzora vam omogoča spremljanje vaše hiše med vašo odsotnostjo kadar koli. Na dopust se torej lahko odpravite mirne duše.
 
<nobr>3000 Pa za močnejše sesanje

3000 Pa za močnejše sesanje

Zahvaljujoč našemu močnemu sesanju  3000 Pa, ki znatno izboljša učinkovitost čiščenja, je  DEEBOT T10 vaš učinkovit, dosleden in zanesljiv partner pri čiščenju, ki lahko med sesanjem izolira alergene.
 
Izboljšan <nobr>OZMO Pro 3.0 vibrirajoči sistem za mopping

Izboljšan  OZMO Pro 3.0 vibrirajoči sistem za mopping

Z visokofrekvenčnim vibriranjem  600-krat na minuto in  3 prilagojenimi stopnjami, med katerimi lahko izbirate, se DEEBOT T10 posveti vsaki podrobnosti, s čimer izboljša svojo učinkovitost in pusti vaš dom čist in udoben.

Nov tulec olajša enostavno namestitev čistilnih blazinic.
 
Dolga življenjska doba baterije

Dolga življenjska doba baterije

DEEBOT T10 z vgrajeno  5200 mAh litijevo baterijo zagotavlja dolgotrajno delovanje.
Ne glede na to, ali gre za dvonadstropno hišo ali veliko stanovanje, lahko celotno hišo očistite s samo enim polnjenjem
 
Visoko učinkovit zračni filter 

Visoko učinkovit zračni filter

Pralni filtrirni vložek podpira trojno mikrofiltracijo prahu, ki učinkovito izolira alergene z blokiranjem  99 % vdihanega mikroprahu in alergenov, majhnih kot  0,3–0,5 μm*.

*Podatki izvirajo iz laboratorija ECOVACS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • robotski sesalnik
  • Specifikacije baterije (tip, mAh) Li-Ion,
  • 3200
  • Delovni čas (min) 110
  • 4 h
  • Običajno: 67 dba

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!