Duplicate entry '0' for key 'id' ECOVACS DEEBOT N8 črn robotski sesalnik | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Ecovacs deebot n8 black (Št. ocen: še ni ocene)

ECOVACS DEEBOT N8 črn robotski sesalnik

Ecovacs

 
Močno sesanje in odstranjevanje prahu tudi na preprogah
Zahvaljujoč inovativnemu materialu in zasnovi sesalnega kanala sistem za vzdrževanje tlaka optimizira učinkovitost robota in omogoča močno sesanje (do 2300 Pa), medtem ko DEEBOT N8 med delovanjem ostaja osupljivo tih. Skupaj z najnovejšo vrtečo se krtačo in načinom Max + zrahlja in odstrani celo vraščen prah s preproge.
Natančno načrtovanje poti čiščenja
Kot tehnološki pionir je ECOVACS predstavil tehnologijo laserskega mapiranja in navigacije, znano kot TrueMapping, kot prvi v industriji na področju gospodinjskih robotov. V nekaj sekundah DEEBOT N8 s tehnologijo ustvari zemljevid okolice in varno navigira po vašem domu. Ta zanesljiv navigacijski koncept omogoča učinkovito in temeljito čiščenje tal.
Sesanje in brisanje v eni potezi
S sistemom za brisanje OZMO™ DEEBOT N8 sesa in briše hkrati. Preko aplikacije lahko prilagodite štiri nivoje vode za različne potrebe in tipe tal. Rezervoar za vodo je zasnovan posebej za velike površine, da ne prekine procesa čiščenja zaradi polnjenja. Zahvaljujoč funkciji zaznavanja preprog DEEBOT prepozna preproge in se ustrezno odzove s povečanjem sesalne moči ali izogibanjem temu območju med brisanjem.
Očistite svoj dom kadarkoli in kjerkoli
Aplikacijo lahko uporabite za priročno upravljanje robota v kateri koli situaciji in načrtovanje časov čiščenja ali preverjanje trenutnega stanja čiščenja. Hkrati je mogoče shraniti do dva zemljevida in jih individualno prilagoditi – s funkcijami, kot je na primer Virtual Boundary™, ki omejuje delovno območje robotskega sesalnika – ali pa je mogoče nastaviti posebna območja za posamezna čistilna opravila.
  • robotski sesalnik
  • črn
  • 240 ml
  • Li-Ion, 3200
  • 3200
  • 110 min
  • 4 h
  • Običajno: 67

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!