info@mediamarket.si
Ocena za DENON RCD-M41DAB 3.6 (Št. ocen: 5)
320,00 €
2 leti

DENON RCD-M41DAB micro hi-fi

Denon


Grajen na večkrat nagrajenem sistemu RCD-M40DAB, novi RCD-M41DAB pridobi nove funkcionalnosti na področju izboljšave zvoka in priklopov. Na novo razvito diskretno analogno vezje ojačevalnika zmanjša signalne poti za boljšo jakost in čistost zvoka, medtem ko Bluetooth implementacija enostavnega izklopa in vklopa preko namenskega gumba zmanjša vpliv delovanja na ostale funkcionalnosti v sistemu. Vklopite, ko potrebujete. Medtem ko je design sistema izvlek sistema NE glavnih sistemov Denon. RCD-M41DAB center enota ima prav tako dva digitalno optična vhoda za priklop vašega TV sprejemnika ali STB škatle operaterja ali drugi vir opreme, ki potrebuje ali zasluži izboljšano avdio kakovost. Ima prav tako vgrajen CD predvajalnik ter FM radijski sprejemnik poleg sprejemnika DAB/DAB+. Novi zvočniki SC-M41 pa naredijo komplet zelo privlačen za nakup kot to, da je izgled zelo Evropski.

 

 

Visoko zmogljivi napajalnik z na novo ustvarjenim diskretnim analognim vezjem ojačevalnika

Denon inženirji so popolnoma prenovili design od stila, priklopov do celo avdio vezja, ki napaja ta sistem. Novo vezje ojačevalnika sedaj ponuja 2x30W tako, da je RCD-M41DAB zelo zmogljiv sistem za poganjanje ali primernih SC-M41 Denon zvočnikov ali katerekoli druge popularne možnosti saj lahko CD predvajalnik kupite posebej. Prav tako je v sistemu še namenski ojačevalnik za slušalke.

 

 

Enostaven & Direkten design vezja za čistost zvoka

Denon popularna serija M ponuja visoko kakovost zvoka glede na koncept enostaven&direkten. Vezje ni kompliciranega designa saj ohranjamo signalne poti kratke in tako na vplivamo na kakovost zvoka. Design vezja do načina gradnje ohišja zagotavlja, da zvok, ki ga slišite je zvest originalu.

 

Trojni izničevalnik hrupa (T.N.R.D.) za ohranjanje čistosti signala

V avdio komponenti, kjer so različna vezja, plošče in žične povezave lahko vse vpliva na kakovost zvoka. Nemogoče je pridobiti željene specifikacije ali zvok z enostavno potezo povečanja moči ojačevalnika. Denon je zato izničil tri vire hrupa in tako omogočil, da je zvok kar se da čist. Popačenja s strani izbirnika vira, elektronske jakosti zvoka in močnostnega ojačevalnika so bila pridušena zato so znatne izboljšave na razmerju signal-šum vidne saj lahko proizvedemo bolj gladek, dramatičen zvok.

 

 

Bluetooth za takojšnje brezžično pretakanje preko pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov

Bluetooth je integriran v sistem, da lahko omogoča takojšnjo brezžično povezljivost s pametnimi mobilniki, tabličnimi računalniki in osebnimi računalniki kot paket vhodnih možnosti za ponujeno optimalno fleksibilnost vhodov. Bluetooth vezje je bilo ustvarjeno z mislijo gumba vklopa in izklopa tako, da Bluetooth vklopite takrat, ko ga potrebujete in nič prej ali kasneje. S to potezo lahko ustvarimo boljši zvok brez motenj takrat, ko ne uporabljate Bluetooth povezave.

 

Uživajte v premijskem zvok v vaši pisarni, spalnici ali kateremkoli drugem prostoru

Kompaktna velikost z 210mm širine in samo 310mm globine (plus zvočnik) omogoča postavitev sistema D-M41DAB na polico, v spalnico ali domačo pisarno. S parimi barvnimi kombinacijami lahko enostavno umestite sistem v katerikoli prostor želite.

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!