info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-X540 BT 3.23 (Št. ocen: 13)
290,00 €
2 leti

DENON AVR-X540 BT 5.2 AV sprejemnik

Denon

Funkcionalnosti - AVR-X540BT

Predstavljamo vam popolno kombinacijo visoke učinkovitosti in visoke vrednosti - Denon AVR-X540BT dostavlja odlično sonično raznolikost skupaj z naprednimi funkcionalnostmi vključujoč polno 4K kompatibilnost, HDR (High Dynamic Range), in ARC (Audio Return Channel) za popolno izkušnjo domačega kina. Zahvaljujoč vgrajeni Bluetooth funkcionalnosti, AVR-X540BT sprejema vašo omiljeno glasbo brezžično iz katerekoli kompatibilne naprave in namenska Denon 500 Bluetooth nadzorna aplikacija omogoča unikatno delovanje preko vašega pametnega mobilnika.

Močan 5 kanalni
diskretni ojačevalnik z ECO načinom

Visoko napetostni diskretni ojačevalnik na vseh kanalih omogoča napravi Denon AVR-X540BT, da dostavi odlično moč 130 W po kanalu. Eco način omogoča nastavljanje močnostnega ojačevalnika glede na stanje glavne jakosti. Na tak način prihranimo pri porabi energije. Za kompatibilnost s širšim rangom zvočnikov je sprejemnik opremljen s podporo nizko upornim zvočnikom na 6 ohm.

Napredni HDMI Video Del

5 HDMI vhodov in video del sprejemnika AVR-X540BT je vse kar potrebujete za polno izkušnjo domačega kino sistema: Polni 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR (High Dymanic Range), BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, in prav tako podpora za 21:9 in 3D pass-through. 

Vgrajen Bluetooth

Zahvaljujoč vgrajenemu Bluetooth lahko sedaj pretakate glasbo iz katerekoli bluetooth omogočene naprave, telefona ali tablice. Enostavno izberite Denon AVR-X540BT iz seznama seznanjenih naprav in pričnite s predvajanjem vaše glasbe. AVR si lahko zapomni do 8 naprav.

Enostaven za postavitev

Enostaven za postavitev, AVR pride v kompletu z nastavitvenim mikrofonom, ki nastavlja kritične sistemske parametre za najboljšo avdio raznolikost in prirejenost predvajanja vašemu sistemu in poslušalskem prostoru. Ima barvno obarvane zvočniške terminale in pride z nalepkami, ki kažejo pravilno polariteto kabla. Z našim razširjenim pomočnikom nastavitev pa lahko sistem hitro in enostavno povežete. Pomočnik prikazuje tekst na TV zaslonu in vas vodi skozi kritične sistemske nastavitve za najboljšo avdio kakovost.

Enostaven za rabo

AVR sprednja stran sprejemnika omogoča 4 hitro izbirne tipke, ki omogočajo hiter izbor vira in sistemske nastavitve zvoka. Ergonomski daljinski upravljalnik ima te tipke prav tako na izboru. Možen je tudi nadzor TV sprejemnika za enostavne funkcionalnosti kot so premik vira in glasnost predvajanja zvoka.

Bluetooth Nadzorna Aplikacija

Prenesite serijo 500 Denon Nadzorne aplikacije in nadzorujte svoj AVR-X540BT kar preko vaše Bluetooth naprave. Funkcionalnost vključujejo Vklop/Izklop, Izklop zvoka in izbiro Vira. Aplikacija je na voljo za iOS in Android naprave.

Kompatibilen z HEOS Link

Denon HEOS brezžično glasbeno pretakanje glasbe dostavlja ultimativno zvočno kakovost, enostavnost rabe in sistemsko fleksibilnost. Naprodaj posamično, HEOS Link omogoča AVR-X540BT, da predvaja skorajda neomejene glasbene online vire, kot spletni radio ali popularne glasbene pretočne storitve kot Spotify, Deezer ali TIDAL. Ko ste enkrat povezani, brezplačna aplikacija HEOS lahko nadzira določene funkcionalnosti sprejemnika bolj sprejemljivo.

Sprednji USB Vhod

K dodatnim in številnim analognim in digitalnim AV konektorjem ima AVR-X540BT USB vhod na sprednji strani sprejemnika, ki je kompatibilen z USB napravami in lahko predvaja širok rang avdio datotek vključujoč MP3, WMA, FLAC in MPEG-4/AAC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!