info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-X3600H (Št. ocen: še ni ocene)
2 leti

DENON AVR-X3600H AV sprejemnik 7.2

Denon

Nadgradite vaš hišni kino z Denon AVR-X3600H. Z močjo 180W na kanal, Denon AV sprejemnik nudi izjemno prvovrstno 3D zvočno izkušnjo. Podpira Dolby Atmos,Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X,DTS Virtual:X in IMAX Enhanced. Podpira najsodobnejše 4K video tehnologije kot so Dolby Vision,HDR10, HLG in 4K prilagajanje video resolucij. Te lastnosti pripomorejo, da se na vašem TV ali projektorju prikazuje video z najbolšo svetilnostjo, kontrastom in čistostjo. ALLM podpora zagotavlja najboljšo igralno izkušnjo.Z eARC podporo pass-through, 8 HDMI vhodi in 3 izhodi s popolno HDCP 2.3 podporo na vseh vhodih, uživajte kompatibilnost z najnovejšimi HD in Ultra HD televizorji, Blu-ray predvajalniki in igralnimi konzolami. USB na sprednji strani enote nudi priročno zvočno predvajanje vseh MP3 in visoko kakovostnih zvočnih formatov (WAV, FLAC, ALAC and DSD 2.8/5.6 MHz datoteke). Pretakajte vašo priljubljeno glasbo - Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer in še veliko drugih preko Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi HEOS vgrajenim sistemom. Denon AVR-X3600H deluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri nadzorom preko govora (slovenski jezik ni podprt). Zmogljiv DSP je zmožen 11.2 kanalnega procesiranja, ki vam omogoča da razširite sistem z dodatnimi ojačevalniki.Denon Setup Assistant vam omogoča, da celoten proces postavitve sistema, vodi korak za korakom preko grafičnega prikaza in da opravite nastavitev pravilno že pri prvem poskusu. Vsak hišni kino je drugačen zato Denon uporablja prostorsko kalibracijsko tehnologijo od Audyssey, ki avtomatično meri in optimizira vaš AV sprejemnik za izvrstno 3D avdio izkušnjo nastavljeno po vaših željah.

MOČAN 9 KANALNI OJAČEVALNIK Z ZADNJIMI SPECIFIKACIJAMI

Z diskretno visoko kakovostnimi ojačevalniki na vseh kanalih, AVR-X3600H dostavlja visoko moč 180 W na kanal. AVR-X3600H vključuje tridimenzionalne zvočne formate Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X ter IMAX Enhanced. AVR-X3600H vsebuje napredni HDMI segment z HDCP 2.3 podporo, 4K nadgradnjo za HDMI vire ter 12V sprožitveni izhod za povezavo zunanje naprave.

 

NEVERJETEN 3D-ZVOK

Potopite se v večdimenzionalni avdio z Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS Virtual:X in IMAX Enhanced.

IMAX ENHANCED TEHNOLOGIJA

Pridobite najboljšo video izkušnjo v vašem domu z IMAX Enhanced — najnovejša tehnologija od DTS, ki postavlja nove standarde za doživetje hišnega kina glede slike, zvoka in čistosti. Glejte bolj jasne in svetle slike ter občutite potopni in razbijajoč avdio.

OPREMLJEN ZA 4K ULTRA HD

Uživajte v vaših najlubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kvaliteto slike.

PRIPRAVLJEN ZA PRIHODNOST

Vseh 8 HDMI vhodov in 3 HDMI izhodi podpira 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Colour sub-sampling, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC, 3D ter BT.2020 pass-through podporo za izjemno barvo, jasnost in kontrast.Je tudi celo pripravljen za Enhanced Audio Return Channel (eARC) za 3D avdio predvajanje preko TV aplikacij.

NASTAVITE IN POSTAVITE Z LAHKOTO

Priložena AVR-X3600H navodila vam na razumljiv način razloži, kako pravilno nastaviti sprejemnik. Ko enkrat povežete vaš TV z AVR-X3600H preko HDMI, se na TV zaslonu pokaže aplikacija Denon Setup Assistant, ki vas vodi skozi celoten proces korak za korakom. Na zaslonu se vam prikaže nastavitev za povezavo zvočnikov, ki na preprost način ponazori kako pravilno povezati zvočnike.

AUDYSSEY KOREKTOR SOBE

AVR-X3600H vključuje zadnji Audyssey MultEQ 32XT sobni akustični sistem. S priloženim mikrofonom, precizno analizira izhod vsakega zvočnika posebej (vključno z nizkotoncem) do 8 lokacij ter generira precizne digitalne filtre, ki optimizirajo vsak kanal za korektno frekvenco in odzivnost časovne domene. Audyssey Dynamic Volume zgladi moteče skoke v glasnosti (kot so TV reklame) in vam omogoča, da poslušate pri nižji glasnosti, kjer še zmeraj lahko uživate ob jasni glasbi, dialogu in zvoku. Audyssey Dynamic EQ zagotavlja čistost ob katerikoli glasnosti ter Audyssey Low Frequency Containment lastnost uporablja napredne akustične algoritme, ki zagotavljajo globoki bas, brez da bi zmotilo sosede ali ljudi v ostalih sobah vašega doma. Audyssey Sub EQ HT omogoča individualno DSP nastavljanje za vsak nizkotonec v načinu dvojnega nizkotonca nastavitve, za globji bas z izboljšano definicijo. Poleg tega, aplikacija Audyssey MultEQ Editor (na voljo proti plačilu) omogoča naprednim uporabnikom, da pridejo do profesionalnih

MOČNO DSP AVDIO PROCESIRANJE

Za optimalno čistost in s širokim dinamičnim razponom z nizko stopnjo popačenosti, je Denon AVR-X3600H opremljen z naprednimi 32 bitnimi AKM AK4458/VN D/A pretvorniki na vseh kanalih. Uživajte v visoki čistosti s preciznim kanalnim ujemanjem na vseh kanalih za ultimativno poslušljivo izkušnjo.

MOČNO DSP AVDIO PROCESIRANJE

Neverjetna moč za vašo glasbo in filme. AVR-X3600H si lasti sofisticiran DSB procesor za izjemno procesorsko moč. S štirimi 300MHz DSP jedri, ki so zmožni procesirati več kot miljardo ukazov na sekundo. AVR-X3600H podpira najnovejše video in zvočne procesorske potrebe.

DELUJE Z NAJNOVEJŠIMI GOVORNIMI ASISTENTI

Uživajte v nadzoru preko govora. Uporabite pametni zvočnik ali pametni telefon za govorjenje ukazov z Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri in Josh.ai. Vprašajte, da vam predvaja najlubšo glasbo, upravlja glasnost, preskoči skladbo, zamenja vire in veliko več. Izbirajte med različnimi govornimi storitvami ali uporabite vašega najlubšega - izbira je vaša (na voljo samo v angleško govorečih regijah).

DELUJE Z AMAZON ALEXA

Kontrolirajte AVR-X3600H preko govora z Amazon Alexa. Prilagodite glasnost, preskočite skladbo, preklapajte med vhodi za različne predvajalnike in veliko več — samo vprašajte. Naložite si brezplačni HEOS Home Entertainment Skill, da vklopite Amazon Alexa za vaš AVR-X3600H, HEOS naprave in ostale Denon izdelke. Potrebno je naložiti Alexa aplikacijo in Amazon Echo, Dot ali ekvivalentno temu.

DOBITE IZJEMNO HEOS IZKUŠNJO

Uživajte vašo glasbo v katerikoli sobi vašega doma, brezžično, s pomočjo HEOS tehnologije. Uživajte glasbo v Spotify,TuneIn, Deezer, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud®, Tidal, Napster, Deezer ali iz lokalnega glasbenega vira. Nadzirajte vse z lahkoto z brezplačno HEOS aplikacijo.

PREDVAJAJTE GLASBO KJERKOLI S HEOS ZVOČNIKI

HEOS funkcija omogoča, da se Denon AVR-X3600H sprejemnik poveže s katerokoli HEOS napravo kot so HEOS zvočniki in predvaja glasbo po vašem celem domu. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite različno skladbo za posamezno sobo - izbira je vaša.

PRIPRAVLJEN ZA NAMESTITEV PO MERI

Denon AVR-X3600H vključuje zunanji nadzor in sposobnost nadzora IP za enostavno instalacijo in namestitvene programe drugih proizvajalcev. Ponuja IP nadzor za naprave drugih proizvajalcev, ki ima tudi Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) certifikat za lahkotno integracijo s Control4 hišno avtomatizirano opremo. Za enostavne integrirane rešitve pa vključuje AVR-X3600H tudi IR vhod za nadzor in kompatibilnost z ostalimi napravami v sistemu.

KONTROLA AVTOMATIZIRANE HIŠE S CRESTRON CONNECTED

AVR-X3600H vsebuje Crestron inteligenco, ki omogoča lahkotno komunikacijo s Crestron avtomatiziranimi hišnimi rešitvami in s tem nudi inštalaterjem enostavno rešitev hišnega kina ter lastnikom popolno kontrolo nad njihovim hišnim sistemom.

100+ LET V AVDIO TEHNOLOGIJI

Ustanovljeno leta 1910, Denon ima globoko dediščino pri prvih izdelkih v avdio tehnologiji — od prvega japonskega podjetja, ki so se ukvarjali z avdio elektroniko, do nastanka prvega komercialnega CD predvajalnika ter Dolby Atmos sprejemnika. Ta fokusirana investicija v raziskovanje in razvoj vam zagotavlja, da dobite najnovejšo tehnologijo in najbolšo kakovost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!