info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-X2600H DAB 1.88 (Št. ocen: 8)
570,00 €
2 leti

DENON AVR-X2600H DAB AV sprejemnik 7.2

Denon

AVR-X2600H DAB

7.2 kanalni 4K Ultra HD AV sprejemnik s 150W na kanal, HDMI (8 vhodov / 2 izhoda z eARC). Podpira 3D avdio formate Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X in DTS Virtual:X. Deluje z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri za breztežavno kontrolo preko govora (na voljo samo v angleško govorečih regijah). DAB+ sprejemnik, za uživanje visoko kvalitetnega digitalnega radio oddajanja.

FUNKCIONALNOSTI – AVR-X2600H DAB

7.2 kanalni 4K Ultra HD AV Sprejemnik s 3D zvokom in HEOS vgrajenim sistemom

Nadgradite vaš hišni kino z Denon AVR-X2600H DAB. Z močjo 150W na kanal (6 ohms, 1 kHz, 1% 1ch Drive), Denon AV sprejemnik nudi izjemno prvovrstno 3D zvočno izkušnjo. Podpira Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X. Glejte vaše priljubljene filme in oddaje z odlično čisto sliko zahvaljujoč najsodobnejši 4K video tehnologiji kot so Dolby Vision, HDR10, and HLG.

Z eARC podporo pass-through, 8 HDMI vhodi in 2 izhodoma s popolno HDCP 2.3 podporo na vseh vhodih, uživajte kompatibilnost z najnovejšimi HD in Ultra HD televizorji, Blu-ray predvajalniki in igralnimi konzolami. USB na sprednji strani enote nudi priročno zvočno predvajanje vseh MP3 in visoko kakovostnih zvočnih formatov (WAV, FLAC, ALAC and DSD 2.8/5.6 MHz datoteke). Pretakajte vašo priljubljeno glasbo - Spotify®, Deezer, Tidal in še veliko drugih preko Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi HEOS vgrajenim sistemom. Denon AVR-X2600H DAB deluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri nadzorom preko govora (slovenski jezik ni podprt).

Denon Setup Assistant vam omogoča, da celoten proces postavitve sistema, vodi korak za korakom preko grafičnega prikaza in da opravite nastavitev pravilno že pri prvem poskusu. Vsak hišni kino je drugačen zato Denon uporablja prostorsko kalibracijsko tehnologijo od Audyssey, ki avtomatično meri in optimizira vaš AV sprejemnik za izvrstno 3D avdio izkušnjo nastavljeno po vaših željah.

PRIPRAVLJENI ZA DAB RADIO

Digitalno avdio oddajanje postopoma zamenjuje nizko kvalitetni analogni radio, ki ste jih navajeni poslušati v današnjih časih. Poslušajte vaše najlubše radio postaje z AVR-X2600H DAB v kristalno čisti kvaliteti. DAB omogoča, da lahko poslušate več lokalnih in svetovnih kanalov ter vam ponuja možnost, da prejemate dodatne informacije glede izvajalaca, rezultate športnih dogodkov ali vremenske napovedi.

NEVERJETEN 3D-ZVOK

Potopite se v večdimenzionalni avdio z Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualization in DTS Virtual:X.

RAZBIJAJOČ 3D-ZVOK

Vživite se v večdimenzijski avdio z Dolby Atmos. Uživajte v 5.2.2 surround zvočnem sistemu, ki vključuje dva nadglavna zvočnika ali 2 Dolby Atmos povišana zvočnika za najboljšo izkušnjo domačega hišnega kina. Dolby Atmos Height Virtualization Technology ponuja izvrsten avdio brez nadglavnih kanalov, ki ustvari navidezni višinski efekt v 7.2, 5.2 ali 2.2 zvočniškem sistemu.

OPREMLJEN ZA 4K ULTRA HD

Uživajte v vaših najlubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kvaliteto slike.

ZADNJE HDMI SPECIFIKACIJE Z EARC

Vseh 8 HDMI vhodov in 2 HDMI izhodoma podpira 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Colour sub-sampling, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC, 3D ter BT.2020 pass-through podporo za izjemno barvo, jasnost in kontrast. Je tudi celo pripravljen za Enhanced Audio Return Channel (eARC) za 3D avdio predvajanje preko TV aplikacij.

NASTAVITE IN POSTAVITE Z LAHKOTO

Priložena AVR-X2600H DAB navodila vam na razumljiv način razloži, kako pravilno nastaviti sprejemnik. Ko enkrat povežete vaš TV z AVR-X2600H DAB preko HDMI, se na TV zaslonu pokaže aplikacija Denon Setup Assistant, ki vas vodi skozi celoten proces korak za korakom. Na zaslonu se vam prikaže nastavitev za povezavo zvočnikov, ki na preprost način ponazori kako pravilno povezati zvočnike.

SMART TV POVEZLJIVOST

Nadzirajte vaš Denon AVR-X2600H DAB preko daljinskega upravljalnika vaše Smart TV. Pametni meni vam ponuja hiter izbor do virov in izbire surround načinov.

NAPREDNO ZVOČNO PROCESIRANJE

Izkusite neverjetno avdio kakovost pri glasbi in filmih.

MOČNO DSP AVDIO PROCESIRANJE

Neverjetna moč za vašo glasbo in filme. AVR-X2600H DAB si lasti sofisticiran DSB procesor za izjemno procesorsko moč. S štirimi 300MHz DSP jedri, ki so zmožni procesirati več kot miljardo ukazov na sekundo. AVR-X2600H DAB podpira najnovejše video in zvočne procesorske potrebe.

DELUJE Z NAJNOVEJŠIMI GOVORNIMI ASISTENTI

Uživajte v nadzoru preko govora. Uporabite pametni zvočnik ali pametni telefon za govorjenje ukazov z Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri in Josh.ai. Vprašajte, da vam predvaja najlubšo glasbo, upravlja glasnost, preskoči skladbo, zamenja vire in veliko več. Izbirajte med različnimi govornimi storitvami ali uporabite vašega najlubšega - izbira je vaša (na voljo samo v angleško govorečih regijah).

DELUJE Z AMAZON ALEXA

Kontrolirajte AVR-X2600H DAB preko govora z Amazon Alexa. Prilagodite glasnost, preskočite skladbo, preklapajte med vhodi za različne predvajalnike in veliko več — samo vprašajte. Naložite si brezplačni HEOS Home Entertainment Skill, da vklopite Amazon Alexa za vaš AVR-X2600H DAB, HEOS naprave in ostale Denon izdelke. Potrebno je naložiti Alexa aplikacijo in Amazon Echo, Dot ali ekvivalentno temu.

PRIDOBITE ČUDOVITO HEOS IZKUŠNJO

Uživajte vašo glasbo v katerikoli sobi vašega doma, brezžično, s pomočjo HEOS tehnologije. Uživajte glasbo v Spotify, TuneIn, Deezer, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer ali iz lokalnega glasbenega vira. Nadzirajte vse z lahkoto z brezplačno HEOS aplikacijo.

PREDVAJAJTE GLASBO KJERKOLI S HEOS ZVOČNIKI

HEOS funkcija omogoča, da se Denon AVR-X2600H DAB sprejemnik poveže s katerokoli HEOS napravo kot so HEOS zvočniki in predvaja glasbo po vašem celem domu. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite različno skladbo za posamezno sobo - izbira je vaša. 

PRIPRAVLJEN ZA NAMESTITEV PO MERI

Denon AVR-X2600H DAB vključuje zunanji nadzor in sposobnost nadzora IP za enostavno instalacijo in namestitvene programe drugih proizvajalcev. Ponuja IP nadzor za naprave drugih proizvajalcev, ki ima tudi Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) certifikat za lahkotno integracijo s Control4 hišno avtomatizirano opremo.

SPOSOBNOST NADZORA PREKO ODDALJENE POVEZAVE

V današnjih časih pri inštalacijah po meri, je pomembno da zaposleni omogočajo hitro in zanesljivo pomoč ter storitve svojim strankam tudi za tem, ko je inštalacija že narejena. Ihiji Invision, Domotz Pro in OvrC aplikacije omogočajo, da je ta storitev izvedljiva. Te programi zaposlenim omogočajo, da nadzirajo stanje povezanih izdelkov in odpravljanje težav kjerkoli, kar drastično zmanjša čas za popravilo napak.

100+ LET V AVDIO TEHNOLOGIJI

Ustanovljeno leta 1910, Denon ima globoko dediščino pri prvih izdelkih v avdio tehnologiji — od prvega japonskega podjetja, ki so se ukvarjali z avdio elektroniko, do nastanka prvega komercialnega CD predvajalnika ter Dolby Atmos sprejemnika. Ta fokusirana investicija v raziskovanje in razvoj vam zagotavlja, da dobite najnovejšo tehnologijo in najbolšo kakovost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!