info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-X250BT (Št. ocen: še ni ocene)
250,00 €
2 leti

DENON AVR-X250BT AV sprejemnik 5.1

Denon

Del Denon X-Series linije produktov, AVR-X250BT AV sprejemnik, napaja hišni kino z 130W na kanal. Uživajte v priljubljenih filmih in oddajah v polni Ultra 4K HD, Dolby True HD in DHT-HD na vseh petih HDMI vhodih, HDCP 2.2 pa na treh HDMI vhodih. 5.1 kanalni AVR-X250BT vključuje zadnje standarde Bluetooth za brezžično pretakanje glasbe. Vodič pri postavitvi pa uredi pričetek prijazen slehernemu uporabniku.

Visoko učinkovit 5 kanalni ojačevalnik z diskretno strukturo in ECO načinom

Vključujoč visoko napetostne diskretne ojačevalnike na vseh petih kanalih, AVR-X250BT dostavlja visoko moč 130W na kanal(6 Ohms, 1kHz, 1% 1 Ch. Drive). Nizko uporni gonilniki omogočajo operacijsko stabilnost širokem spektru zvočnikov in ustvarja uravnovešen, tonski zvok. AVR-X250BT vključuje pet vhodov na HDMI delu z 4K/60 Hz pass-through in HDCP 2.2 podporo na treh vhodih.

PRIPRAVLJEN NA 4K ULTRA HD

Napredni HDMI Video segment AVR-X250BT omogoča užitek pri gledanju vaših priljubljenih filmov in oddaj z najboljšo kakovostjo, ki je na voljo.

VDIHNITE NOVO ŽIVLJENJE V STAREJŠE VIRE GLASBE

AVR-X250BT vsebuje napredni HDMI del s petimi vhodi, ki ponujajo polni 4K Ultra HD, HDR, BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, kot tudi 21:9 in 3D video pass-through ter HLG (Hybrid Log-Gamma) pass-through podporo za neverjetno barvo, čistost in kontrast. HDCP 2.2 je podprt na treh vhodih za vsebino zaščiteno proti kopiranju.

POSTAVITEV IN POVEZAVA Z LAHKOTO

Vključeni AVR-X250BT vodič za hitri zagon ponuja enostavna in hitra navodila za priklop in uporabo sprejemnika z vašimi zvočniki in TV sprejemnikom. Vrsta zvočniških terminalov je v ležečem položaju za enostaven dostop ter obarvan z barvno paleto, ki omogoča lahkotnost priklopa. Enostavno, Denon.

BLUETOOTH VGRAJEN

Vaše priljubljene skladbe, na dotiku vaših prstov. Pretakajte glasbo iz vašega računalnika ali pametnih naprav preko vgrajene bluetooth tehnologije v sprejemniku AVR-X250BT. Zapomni si lahko do 8 naprav tako, da samo vklopite bluetooth in že ste povezani. Za pretok glasbe izberite napravo preko vašega menija Bluetooth na pametni mobilni napravi.

KOMPATIBILEN Z DENON HEOS LINK

Povezite AVR-X250BT na Denon HEOS Link, na voljo posebej, za brezžično glasbeno pretakanje in odlično zvočno kakovost. HEOS LINK omogoča sprejemniku, da predvaja neomejene glasbene spletne vire kot npr. Spotify, Tidal in veliko več. Z HEOS LINK lahko dodaste HEOS večsobni avdio vašemu hišnemu kinu za poslušanje iste glasbe v drugih prostorih. Na voljo tudi nadzor preko Amazon Alexa glasovnega ukaza. Uživajte v glasbi z odlično Denon avdio kakovostjo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!