info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-X1600H 2.8 (Št. ocen: 5)
2 leti

DENON AVR-X1600H AV sprejemnik 7.2

Denon

 7,2-kanalni 4K Ultra HD AV sprejemnik s 145W na kanal, HDMI (6vhod / 1izhod z eARC). Podpira 3D zvočne formate Dolby Atmos, Dolby Atmos tehnologijo višinske virtualizacije, DTS: X  in DTS Virtual: X. Sodeluje z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri za brezhibno glasovno upravljanje.

Pregled

Nadgradite domači kino z Denon AVR-X1600H. Ta 145-kanalni sprejemnik Denon AV s 145 W na kanalu (6 ohmov, 1 kHz, THD 1%, 1ch pogon) zagotavlja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo. Podpira Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X ™ in DTS Virtual: X. Oglejte si video vsebino televizorja ali projektorja z najboljšo možno sliko zahvaljujoč najnovejšim 4K video tehnologijam, kot so Dolby Vision , HDR10 in HLG.

S prehodom za podporo eARC, 6 vhodi HDMI in 1 izhodom s polno podporo HDCP 2.3 na vseh vhodih uživajte v brezhibni združljivosti z najnovejšimi televizorji HD in Ultra HD, predvajalniki Blu-ray in igralnimi konzolami. USB na sprednji plošči ponuja priročno predvajanje zvoka MP3 in Hi-Res zvočnih formatov (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz). Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Deezer, Tidal in še več, brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS-om. Denon AVR-X1600H sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri za preprosto upravljanje glasu.

S tem, ko vas vizualno vodi skozi vsak korak v postopku namestitve, nagrajeni Denon Setup Assistant vam pomaga, da se prvič nastavite pravilno. Vsak domači kino je drugačen - zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sobe Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV sprejemnik, da zagotovi resnično vpotopno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašemu edinstvenemu okolju poslušanja.

MOČNI 7-KANALNI OJAČEVALNIK Z ZADNJIMI INOVACIJAMI

Z različnimi ojačevalniki na vseh kanalih AVR-X1600H zagotavlja zmogljive zmogljivosti pri 145 W na kanalu (6 ohmov, 1 kHz, THD 1%, 1ch pogon). Gonilniki z nizko impedanco zagotavljajo obratovalno stabilnost širokemu spektru zvočnikov za uravnotežen, tonski zvok. AVR-X1600H podpira tridimenzionalne zvočne formate Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X in DTS Virtual: X, plus odsek HDMI s podporo HDCP 2.3 in napredno obdelavo videov s 4K povečanjem obsega virov HDMI.

NEVERJETEN 3D-ZVOK

Potopite se v večdimenzionalni zvok z Dolby Atmos, DTS: X, Virtualizacijo višine Dolby Atmos in DTS Virtual: X.

POŽENITE NEVERJETEN SURROUND ZVOK

Potopite se v večdimenzionalni zvok z Dolby Atmosom. Za vrhunsko izkušnjo domačega kina nastavite Dolby Atmos s sistemom zvočnikov 5.2.2 z zvočniki za prostorski zvok s pomočjo višinskih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih nadzemnih zvočnikov. Dolby Atmos Height Virtualization ponuja potopni zvok brez višinskih kanalov, kar ustvarja navidezne višinske učinke v razporedu zvočnikov 7.2, 5.2 ali 2.2.

PRIPRAVLJEN ZA 4K ULTRA HD

Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike.

ZADNJE HDMI SPECIFIKACIJE Z EARC

AVR-X1600H ima 6 vhodov HDMI in 1 izhod, ki podpira 4K Ultra HD 60Hz video, 4: 4: 4 čisto barvno podvzorčenje, Dolby Vision, visoko dinamično območje (HDR10), hibridno Log-Gamma (HLG), eARC, 3D in BT.2020 pasivna podpora za izjemno barvo, jasnost in kontrast. Izboljšani povratni kanal za zvok eARC - podpira prenos 3D zvoka neposredno s televizorja na vaš AV sprejemnik.

LAHKOTNA POSTAVITEV

Priloženi hitri vodnik za uporabo AVR-X1600H ponuja preprosta in jasna navodila za začetek. Ko televizor priključite na AVR-X1600H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Vrstica barvno kodiranih povezav zvočnikov je postavljena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov.

POVEZLJIVOST SMART TV

Z daljinskim upravljalnikom televizorja upravljajte Denon AVR-X1600H s funkcijo HDMI CEC, povezano z vašim televizorjem. Začetni zaslon Smart Menu omogoča hiter dostop do izbire vira in prostorskega načina, meni za nastavitev AV sprejemnika in štiri hitre izbire. 

NAPREDNO AVDIO PROCESIRANJE

Izkusite izjemno kakovost zvoka tako iz glasbe kot iz filmov.

DSP Procesiranje

Neverjetna moč za vaše glasbene in filmske potrebe. AVR-X1600H vključuje napredni čip DSP (Digital Sound Processor) za izjemno obdelavo moči. AVR-X1600H s štirimi 300MHz DSP jedri, ki zmorejo obdelati več kot milijardo izračunov na sekundo, podpira najnovejše potrebe po videu, zvoku in obdelavi.

DELUJE Z ZADNJIMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom, Apple Sirijem in avtomatizacijo pametnega doma višjega razreda, Josh.ai. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhodne podatke in drugo. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti - izbira je vaša. Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovni agent. Samo v angleško govorečih regijah.

DELUJE Z AMAZON ALEXA

Prostoročno upravljajte AVR-X1600H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za svoje različne predvajalnike medijev in še več - »Samo vprašajte«. Prenesite brezplačno aplikacijo za domačo zabavo HEOS, da omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave AVR-X1600H, HEOS in druge izbrane naprave Denon izdelkov. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo. Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovni agent. Samo v angleško govorečih regijah

VGRAJEN HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify, TuneIn, Deezer Amazon Prime Music, iHeartRadio, Sirius XM, Soundcloud, Tidal, Napster, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.

PREDVAJAJTE SVOJO GLASBO KJERKOLI Z HEOS ZVOČNIKI

Denon AVR-X1600H se lahko s funkcijo za več sob v HEOS poveže s katerim koli drugim izdelkom z vgrajenimi HEOS, kot so zvočniki HEOS, za predvajanje glasbe po celotnem domu. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša.

Pripravljen na druge instalacije

Denon AVR-X1600H ima zunanje krmiljenje in nadzor nadzora IP za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami. Ponuja možnost nadzora IP za glavne nadzorne naprave drugih proizvajalcev, pa tudi certifikat Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) za brezhibno integracijo z opremo za avtomatizacijo doma Control4.

Zmožnost preverjanja

V današnjem okolju namestitve po meri je ključnega pomena, da integratorji svojim strankam zagotavljajo hitro, zanesljivo pomoč in storitev tudi po končani namestitvi. Da bi podprli to prizadevanje, AV-sprejemnik serije AVR-X1600H AV-Denon ima funkcije ihiji Invision, Domotz Pro in OvrC ter vmesnik za daljinsko spremljanje in upravljanje ter združljivost storitev. Ti programi omogočajo integratorjem po meri, da spremljajo stanje povezanih izdelkov in odpravljajo težave na daljavo iz pisarne ali na poti in tako močno zmanjšajo čas, ki je potreben za reševanje težave.

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike, do izdelave prvega komercialnega predvajalnika CD-jev in AV-sprejemnika, ki podpira Dolby Atmos. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsakem poslušanju dobite najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!