info@mediamarket.si
Ocena za DENON AVR-S950H 1 (Št. ocen: 1)
600,00 €
2 leti

DENON AVR-S950H AV sprejemnik 7.2

Denon

 • Visoko zmogljiv diskretni 7-kanalni ojačevalnik: zagotavlja največjo zmogljivost in 145 W moči na kanal
 • Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos višina virtualizacije in DTS Virtual: X: Uživajte v poglobljenem, tridimenzionalnem avdio doživetju
 • 8 HDMI vhodov s polno podporo HDCP 2.3, 2 izhoda: povežite do osem priljubljenih medijskih naprav s polno podporo 4K, 4: 4: 4 barvno ločljivost in BT.2020
 • Na voljo je najnovejša tehnologija za sliko / video: 4K Ultra HD / 60 Hz polna hitrost in 4K / Ultra-HD nadgradnja, HDR10, Dolby Vision združljivost in hibridna log-gama (HLG)
 • Nagrajen pomočnik za namestitev Denon: grafični uporabniški vmesnik za enostavno in intuitivno namestitev
 • Združljivost z glavnimi glasovnimi agenti: deluje z Amazon Alexa, Google Assistant ali Apple Siri za prostoročno upravljanje AVR-S950H in brezžičnih glasbenih storitev.
 • Vključuje vgrajeno funkcijo HEOS: pretakanje glasbe Wi-Fi in avdio tehnologijo z več sobami z združljivimi komponentami
 • Pametna TV združljivost: AVR-S950H lahko enostavno upravljate z večino televizijskih oddajnikov prek HDMI-CEC
 • Podpora za novi eARC (Enhanced Audio Return Channel): Omogoča 3D prenos zvoka neposredno s televizorja na AV sprejemnik prek priključenega kabla HDMI
 • Pretočite najbolj priljubljene glasbene storitve: Spotify, Tidal, TuneIn, Deezer in mnoge druge - prek povezave Bluetooth, aplikacije AirPlay 2 ali aplikacije HEOS
 • USB vhod na sprednji plošči: priročno predvajanje zvoka datotek MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2.8 / 5.6MHz)
 • Napajanje HDMI Zone 2: Uživajte v priljubljeni oddaji v glavnem prostoru in v drugi napravi v drugi sobi
 • Štirje gumbi za hitro izbiranje: na sprednji plošči shranite želene nastavitve zvoka za vsak vir
 • Audyssey MultEQ in Dynamic EQ / Volume: Optimirajte prostorsko akustiko s programsko opremo Audyssey in priloženim mikrofonom ter stojalom
 • All Zone TV Audio: Predvajajte zvok iz televizorja v vsa območja
 • Podpora za slušalke Bluetooth: Poslušajte svojo najljubšo vsebino s slušalkami Bluetooth, ki so priključene na AVR

 

Nadgradite vaš domači kino z novim Denon AVR-S950H. Z 145W na kanal, ojačevalnik, ki je uglašen z zmogljivostjo, zagotavlja neverjetno 3D avdio doživetje (podpira Dolby Atmos, virtualizacijo višine Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X). Poleg tega podpora za najnovejše video tehnologije 4K, vključno s tehnologijami Dolby Vision,DR10 in HLG, zagotavlja, da vaš televizor ali projektor zagotavlja najboljšo možno sliko.

AVR-S950H podpira eARC in 4K video upscaling, plus osem HDMI vhodov in dva izhoda s popolno podporo HDCP 2.3 na vseh vratih, kar zagotavlja združljivost z najnovejšimi HD in Ultra HD televizorji, Blu-ray predvajalniki in igralnimi konzolami. USB na sprednji plošči omogoča udobno predvajanje zvoka v MP3 in hi-res formatih (WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6MHz datoteke). Brezžično pretakajte priljubljene glasbene storitve, kot sta Spotify, Tidal, Deezer in še več, prek Bluetootha, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim sistemom HEOS. Deluje z Amazon Alexa in Google Assistantom za lahek nadzor glasu.

VISOKOTEČNI DISKRETNI 7-KANALNI OJAČEVALEC

Z ločenimi visokonapetostnimi ojačevalniki na vseh kanalih AVR-S950H zagotavlja največjo zmogljivost in 145 W moči na kanal. Z zmogljivostjo nizke impedance nudi stabilnost delovanja s širokim spektrom zvočnikov za uravnotežen in kakovosten zvok. Poleg tega samodejni eko način prilagodi izhodno moč zvočnikom na podlagi stopnje glasnosti in ekometra na zaslonu, kar zagotavlja zmanjšanje porabe energije v realnem času.

Enostavna izkušnja nastavitve

Vgrajeni priročnik za hiter začetek AVR-S950H ponuja enostavna in jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z AVR-S950H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni pomočnik za namestitev programa Denon, ki vas vodi skozi nastavitve, korak za korakom. AVR-S950H samodejno preimenuje vhodni vir na HDMI podatke, hitra izbira pa ponuja gumbe z enim pritiskom na vsa območja. Barvno kodirane povezave zvočnikov so položene vodoravno, kar omogoča preprosto organiziranje in povezovanje zvočnikov.

VGRAJENA BLUETOOTH IN WI-FI POVEZAVA

S tehnologijo Bluetooth in brezžično brezžično povezavo za pretakanje je Denon AVR-S950H opremljen z napredno dvojno anteno za zanesljivo pretakanje tudi v preobremenjenih mestnih okoljih. Uživajte v brezžičnem poslušanju priljubljene zvočne vsebine iz pametnih naprav.

Z vgrajeno tehnologijo HEOS lahko predvajate isto pesem v vsaki sobi ali izberete drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. HEOS sodeluje z Amazon Alexa in Google Assistantom, kar zagotavlja lahek nadzor glasu.

HEOS podpira brezplačne in vrhunske storitve Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud in druge.

AMAZING 3D-SOUND

Potopite se v večdimenzionalni zvok z Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos virtualizacijo višine in DTS Virtual: X.

ZVOK NA PRAVEM MESTU

Z Dolby Atmosom se potopite v večdimenzionalni zvok. Dolby Atmos nastavite s sistemom zvočnikov 5.1.2 za prostorski zvok z uporabo visokofrekvenčnih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih zvočnikov za zvok. Dolby Atmos Height Virtualization zagotavlja navdušujoč zvok brez namenskih višinskih zvočnikov, ki ustvarjajo virtualne efekte višine v razporeditvi zvočnikov 5.1, 7.1 ali 2.1.

UPORABLJENO ZA 4K ULTRA HD

Uživajte v priljubljenih filmih, predstavitvah in igrah z najboljšo kakovostjo slike.

ZADNJI HDMI SPECS Z EARC

Obdelava HDCP 2.3 je na voljo na vseh vratih HDMI in z dvema izhodoma HDMI je mogoče vzporedno povezati televizor in projektor. Podpora za izboljšani povratni kanal za zvok (eARC) omogoča prenos 3D zvoka neposredno iz televizorja v AV-sprejemnik prek priključenega kabla HDMI. 

HIGH RESOLUTION AUDIO

Doživite izjemno glasbeno kakovost zvoka.

 

PREDNJI USB PORT ZA AVDIO VISOKE RESOLUCIJE

Odkrijte neverjetno zvestobo zvočnih posnetkov z visoko ločljivostjo z možnostjo dekodiranja do 24-bitnih / 192-kHz ALAC, FLAC in WAV datotek brez izgube, kot tudi z zapisi DSD 2,8MHz in 5,6MHz (format audiofila SACD) prek USB vrata na sprednji plošči in omrežni viri. Ali pa poslušajte druge priljubljene vrste datotek, kot sta MP3 in MPEG-H. Ne glede na to, ali želite poslušati vaš najnovejši prenos ali namakati zvestobo posnetkov FLAC, ki so kakovostni v avdiofilu, imate hiter dostop do vaših najljubših pesmi.

Omogočeno omrežje

Povežite AVR-950H v omrežje prek omrežja Ethernet ali Wi-Fi. Ko je priključen, brezžično pretakajte glasbo, dobite posodobitve funkcij in daljinsko krmilite AV-sprejemnik z AV sprejemnikom Denon ali aplikacijo HEOS.

DELUJE Z NAJNOVEJŠIM GLASNIKOM

Uživajte v enostavnem glasovnem nadzoru in popolni fleksibilnosti vodilnih glasovnih storitev. Z uporabo pametnega zvočnika ali telefona govorite z ukazom Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri in vrhunsko avtomatizacijo pametnega doma, Josh.ai. Prosite za predvajanje vaše najljubše glasbe, povečanje glasnosti, preskok na naslednjo skladbo, preklop vhodov in še več. Preklapljajte med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo za uporabo - izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od govornega posrednika.

DELA Z AMAZONOM ALEXA

Prostoročno krmilite AVR-S950H z Amazon Alexa in vašim glasom. Prilagodite glasnost, preskočite na naslednjo skladbo, preklopite vnose za različne predvajalnike medijev in še več - "Samo vprašajte.” Prenesite brezplačno veščino za domače razvedrilo HEOS, da omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaš AVR-S950H. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, Dot ali enakovredno.

 

HEOS BUILT-IN:
WIRELESS MUSIC STREAMING

Pretaknite svojo najljubšo glasbo iz kjerkoli in povsod okoli vašega doma z vgrajeno tehnologijo HEOS. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz najrazličnejših storitev pretakanja, vključno s storitvami Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Preprosto upravljajte z brezplačno aplikacijo HEOS. 

IGRAJTE SVOJO GLASBO, KADAR SE Z GOVORI


S funkcijo HEOS za več prostorov se lahko Denon AVR-S950H poveže s katerim koli drugim izdelkom z vgrajenim sistemom HEOS, kot so zvočniki HEOS, za predvajanje glasbe v celotnem domu. Predvajajte isto pesem v vsaki sobi ali izberite drugo pesem za vsako povezano sobo - izbira je vaša.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!