info@mediamarket.si
Ocena za Denon avc-x3700h (Št. ocen: še ni ocene)
1.230,00 €
2 leti

DENON AVC-X3700H AV sprejemnik 9.2

Denon

 

Potopite se v zabavo z visoko močjo v domačem gledališču. Denon AVC-X3700H, z 180 W na kanalm ponuja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo s pomočjo Dolby Atmosa, DTS: X in IMAX Enhanced. Diskretno vgrajen 9-kanalni ojačevalnik ima dva toplotna odtoka in močno napajanje za zagotavljanje priznanega močnega, dinamičnega in natančnega Denon zvoka. AVC-X3700H podpira najnovejše video video tehnologije HDMI, kot so 8K / 60Hz in 4K/120Hz** prehod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, kot tudi 8K povečanje in HDCP 2.3 podpora na vseh vhodih HDMI (7 v / 3 izhod).

Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL in še več, brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVC-X3700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za glasovni nadzor brez napora.

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku namestitve, nagrajeni Denon Assistant, vam pomaga pri nastavitvi sistema. Vsak domači kino je drugačen - zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sob Audyssey MultEQ XT32 od Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV ojačevalnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašim edinstvenim poslušalnim okoljem.


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!