info@mediamarket.si
Ocena za Bosch pxx921dx6e (Št. ocen: še ni ocene)
1.650,00 €

BOSCH PXX921DX6E indukcijska kuhalna plošča

Bosch

 

Zelo velik upravljalnik na dotik.

DirectSelect Premium je 30 cm široka upravljalna plošča na dotik, ki vam omogoča popoln nadzor. Njena velikost in lahko berljiva besedila poskrbijo za izredno priročno upravljanje nastavitev kuhalne plošče. Izbirajte kuhališča, stopnje moči in druge možnosti s preprostim dotikom. Ko kuhalno ploščo ugasnete, uporabniški vmesnik izgine in spet ostane samo izčiščena elegantna oblika.

 

Prilagodljivo indukcijsko kuhališče.

Fotografija št. 1 produkta
Fotografija št. 2 produkta
 
 
 

Končno lahko postavite lonec, kamor želite! FlexInduction vam omogoča združitev dveh kuhališč v eno, enakomerno segreto površino. Vaša kuhalna plošča samodejno zazna velikost in položaj posode na kuhališču. Ne glede na to, ali želite skuhati samo kavico ali pa pogreti velik pekač, bo vaša kuhalna plošča vse vrste posode segrela natančno in učinkovito.

 

Prekipevanje je stvar preteklosti.

Fotografija št. 1 produkta
 
 

Ustrezna temperatura je ključnega pomena za doseganje popolnih rezultatov priprave. Če je le nekaj stopinj previsoka, se rižota prismodi, mleko prekipi, klobase počijo. PerfectCook med pripravo samodejno nadzoruje in uravnava temperaturo posode in tako preprečuje, da bi se jed preveč skuhala, prismodila ali da bi prekipela.

 

Za pripravo popolnega zrezka obstaja več načinov. Tukaj je bližnjica.

Fotografija št. 1 produkta
Fotografija št. 2 produkta
 
 
 

Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.

Fotografija št. 1 produkta
Fotografija št. 2 produkta

 

 

 

 

 

 Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!