info@mediamarket.si
Ocena za Bosch pxx895d66e (Št. ocen: še ni ocene)
2.590,00 €

BOSCH PXX895D66E indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo

Bosch

 

Ve, kdaj je zrezek prav pečen in kdaj je zrak čist.

Kuhalne plošče z integrirano napo omogočajo več svobode in prilagodljivosti pri načrtovanju in ustvarjanju v kuhinji. Ti elementi v enem samem aparatu združujejo najnovejšo tehnologijo indukcijskih kuhalnih plošč in kuhinjskih nap. Vgrajena napa obenem odvaja paro in vonjave prav pri izviru, tako da v vaši kuhinji diši po čistem in svežem.

 

Zelo velik upravljalnik na dotik.

DirectSelect Premium je 30 cm široka upravljalna plošča na dotik, ki vam omogoča popoln nadzor. Njena velikost in lahko berljiva besedila poskrbijo za izredno priročno upravljanje nastavitev kuhalne plošče. Izbirajte kuhališča, stopnje moči in druge možnosti s preprostim dotikom. Ko kuhalno ploščo ugasnete, uporabniški vmesnik izgine in spet ostane samo izčiščena elegantna oblika.

 

Prilagodljivo indukcijsko kuhališče.

Fotografija št. 1 produkta
Fotografija št. 2 produkta
 
 
 

Končno lahko postavite lonec, kamor želite! FlexInduction vam omogoča združitev dveh kuhališč v eno, enakomerno segreto površino. Vaša kuhalna plošča samodejno zazna velikost in položaj posode na kuhališču. Ne glede na to, ali želite skuhati samo kavico ali pa pogreti velik pekač, bo vaša kuhalna plošča vse vrste posode segrela natančno in učinkovito.

Fotografija št. 1 produkta
Fotografija št. 2 produkta
 
 
 

 

 

Avtomatsko vsrka neprijetne vonjave.

Si ne želite, da bi lahko vso vašo pozornost usmerili v kuhanje, ne da bi vas skrbelo glede prezračevanja? Imamo rešitev: senzor PerfectAir stalno nadzoruje zrak in stopnjo moči samodejno prilagaja količini pare in vonjav – neprekinjeno, natančno in neodvisno od nastavitve moči. Hkrati skrbi za nižjo stopnjo hrupa, saj vklopi le minimalno stopnjo odvajanja, ki je potrebna. Po koncu kuhanja ventilator še naprej deluje, dokler se iz kuhinjskega zraka ne odstranijo vse neprijetne vonjave. Tako se lahko vi osredotočite na kuhanje.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!