info@mediamarket.si
Ocena za Bosch kin86add0 1 (Št. ocen: 1)
1.040,00 €

BOSCH KIN86ADD0 hladilnik vgradni

Bosch

 

Stalna temperatura za več svežine.

Neenakomerna temperatura v hladilniku lahko vpliva na okus in rok trajanja hrane.Eco Airflow skrbi za enakomerno razporeditev vlažnosti in temperature, tako da vaša živila ostanejo sveža dlje.

 

Odmrzovanje hladilnika je stvar preteklosti.

Ročno odmrzovanje hladilnika je lahko zelo nadležno in zamudno. Z našimi novimi hladilniki s sistemom No Frost lahko na to opravilo za vedno pozabite. Za razliko od običajnih hladilnikov se vlaga v hladilniku No Frost stalno zbira v osrednji hladilni enoti, ki se v rednih časovnih razmikih samodejno odmrzne. Kondenzat, ki pri tem nastane, je preprosto speljan iz hladilnika, kjer nato izhlapi. No Frost na ta način za vedno opravi z ledom v vašem hladilniku, vi pa lahko pozabite na odmrzovanje.

Dva ločena hladilna obtoka zagotavljata večjo priročnost in omogočita tudi prihranek energije.

Pri aparatih z dvema ločenima hladilnima obtokoma lahko upravljanje hladilnega zamrzovalnega predela poteka ločeno. Enostavne elektronske upravljalne enote vam omogočajo ločeno uravnavanje temperature.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.

LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

 



Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!