info@mediamarket.si
Ocena za BLAUPUNKT BN40F4132 (Št. ocen: še ni ocene)
350,00 €

BLAUPUNKT BN40F4132 FULL HD TV

Blaupunkt

 

Odkrijte resničnost v Full HD

 
MOČNA PODOBA

MOČNA PODOBA

Podrobna in realistična podoba izdelka Blaupunkt BA40F4132LEB v kakovosti Full HD je zagotovilo za največje zadovoljstvo pri prikazani vsebini. Jasnost slike na 40 palcev vam omogoča natančno spremljanje vseh podrobnosti ogledanih filmov ali športnih dogodkov, brez izkrivljanja in izkrivljanja.

DELITEV PRIJAVE

DELITEV PRIJAVE

Ali v mobilnih napravah Android uporabljate storitve pretakanja, kot sta Netflix ali YouTube? Povežite svojo mobilno opremo s televizorjem za skupno rabo aplikacij in poenostavitev uporabe.

BREZŽIČNA POVEZAVA

BREZŽIČNA POVEZAVA

Naj Blaupunkt BA40F4132LEB postane vaš domači zabaviščni center. Vgrajeni modul Wi-Fi omogoča napravi, da se poveže z brezžičnim omrežjem in omogoča dostop do interneta in večpredstavnosti brez uporabe nepotrebnih žic.

GLOBOK ZVOK

GLOBOK ZVOK

Večdimenzionalni in jasen zvok odlično dopolnjuje vizualno izkušnjo med gledanjem vseh vrst programov, filmov ali serij. Dva zvočnika v tehnologiji Dolby Sound zagotavljata kristalni in prostorski realističen zvok, ki dopolnjujeta globino optičnih dražljajev.

TV V HD

TV V HD

Novice z vsega sveta in številne zabavne kanale in celo radijske oddaje. Blaupunkt BA40F4132LEB vse to ponuja s sprejemnikom DVB-T / T2 / C / S / S2 in dodatnim sprejemnikom DVB-C, ki vam bo omogočal sprejem satelitskih in prizemnih televizijskih signalov v kakovosti HD.

Enostaven večpredstavnostni prenos

Enostaven večpredstavnostni prenos

Brez povezave zapletenih konfiguracij lahko večpredstavnost iz pametnega telefona in tabličnega računalnika delite naravnost na velik TV zaslon! Zdaj je s Chromcastom lažje kot prej.

Od blizu televizor Blaupunkt BA40F4132LEB

1.VITKO OBLIKOVANJE

Elegantna kombinacija ozkega okvirja in velikega zaslona naredi Blaupunkt BA40F4132LEB popolno izbiro za sodobno notranjost.

2.POMOČNIK NA PILOTU

Zamudno izbiranje kanalov in vnašanje gesel brskalnika z daljinskim upravljalnikom ni več nujno. Z Google Assistantom in vgrajenim mikrofonom v daljinskem upravljalniku lahko televizor z glasom upravljate veliko hitreje in udobneje.

3.VHODNI KIT USB IN HDMI

Komplet treh priključkov HDMI vam omogoča povezavo naprav, kot so konzola, predvajalnik Blu-Ray ali set-top box. Po potrebi lahko na dodatna 2 priključka USB priključite tudi pomnilniške naprave.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • LED TV
  • 101,6 cm (40")
  • F
  • 44W

Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!