info@mediamarket.si
Ocena za Beko htv8736xsht 2 (Št. ocen: 4)
599,99 €

BEKO HTV8736XSHT PRALNO SUŠILNI STROJ

Beko

 

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8736XSHT spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Za dezinfekcijo perila poskrbi najnovejša tehnologija kroženja toplega zraka, HygieneTherapy. Njena skrivnostna moč leži v pametnem algoritmu, dodatnim grelnim kanalom in posebnim sistemom ventilatorjev, ki zagotovijo, da se boben popolnoma napolni z vročim zrakom, tako pa je perilo lahko temeljito oprano tudi ob manjši porabi vode.

Zahvaljujoč ProSmart inverter motorju se uvršča v energetski razred A in deluje tišje, učinkovitejše in bolj vzdržljivo kot običajni pralno-sušilni stroji. Vsakdanja opravila vam bo precej olajšala tudi tehnologija SteamCure, ki z uporabo pare odlično očisti trdovratne madeže in omehča perilo. Nenazadnje pa ne pozabimo še na sposobnost  spremljanja in celo upravljanja delovanja stroja prek aplikacije HomeWhiz, ki si jo lahko naložite na svoj telefon! 

Model HTV8736XSHT vas bo prav tako navdušil s številnimi odličnimi rešitvami pranja in sušenja. Poglejmo si nekatere od njih:

·      program Hygiene+ Wash&Dry, ki omogoča pranje in sušenje perila po visokih higienskih standardih tudi pri nižjih temperaturah,

·      program Hygiene Air Refresh za odlično higieno in osvežitev,

·      program Wash&Ware, ki 1 kg perila opere in posuši v eni sami uri,

·      funkcija Fast+ za skrajšanje časa pranja do kar 55 % in

·      program DrumClean za samodejno čiščenje bobna.

 

 

HygieneShield

HygieneShield

Premagajte bakterije in viruse!

 

HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pri pralno-sušilnih strojih razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča inovativna tehnologija HygieneTherapy. Ta uporablja dodatni grelec in puhalnik, ob tem pa tudi pametno zasnovan algoritem, ki perilo lahko razkuži popolnoma brez uporabe vode.

Sprejmite moč termalnih vrelcev in visoke temperature, zaživite sproščeno!

 

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

 

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

 

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

 

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

 

Funkcija Fast+

Funkcija Fast+

Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj

 

Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite.

 

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

 

Kaj porečete na medsebojno povezanost in prilagajanje nape in kuhalne plošče? Pa na njuno nadziranje in upravljanje prek telefona? Ne, to ni le pravljica – je resničnost Beko pametnega doma. Kuhinjski elementi so med seboj povezani z Bluetooth tehnologijo in WiFi omrežjem, prav tako pa tudi z vašim telefonom, kjer njihovo delovanje spremljate z aplikacijo HomeWhiz. Prek telefona lahko od sedaj naprej prilagajate stopnjo osvetlitve nape in njeno hitrost delovanja ter spremljate raven nasičenosti filtra. Prav tako lahko izberete samodejni način, pri katerem se jakost delovanja nape sama prilagaja jakosti delovanja kuhalne plošče. Prihranite čas in se povežite!

 

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

 

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

 

Program Wash&Wear

Program Wash&Wear

1 kg v 1 uri

 

Program je ustvarjen za vse, ki se ne morejo ločiti od svoje najljubše majice. Na programu Wash&Ware lahko operete in posušite 1 kg perila (5 srajc) v zgolj 1 uri. Izberite med temperaturama pri 20°-30°C, skočite pod tuš in se pripravite na zabavo ali tisto pomembno službeno kosilo, medtem ko se bo perilo opralo in posušilo smo.

 

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

 

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

 

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

 

Skupaj z vašo najljubšo srajco ste verjetno doživeli že vse mogoče in vsakič, ko jo vržete v sušilni stroj, ste nekoliko zaskrbljeni. S tehnologijo Beko AquaWave® vam ni treba več skrbeti. S pomočjo posebnih lopatic in posebne oblike bobna, se znotraj bobna oblikuje gibanje, podobno valovanju, ki med sušenjem nežno premika oblačila, kar prinaša zelo temeljito sušenje. Tako bo vaša najljubša srajca lahko z vami preživela še kar nekaj dogodivščin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 • 8
 • 5
 • A
 • 0,76
 • 5,44
 • 1088
 • 152
 • 9400
 • 15600
 • 56/76/64
 • LED zaslon
 • 0-24 h
 • Da
 • S oblika
 • Da
 • 165
 • Bela
 • Da
 • Da
 • Da
 • 84/60/59
 • ProSmart inverter motor
 • Kondenzacijsko sušenje
 • 1400
 • 15 (Bombaž/Eko 40-60/Sintetika/Volna/Ročno pranje/ Mini 14′/Srajice/Cikel z aplikacijo HomeWhiz/Ožemanje + črpanje/Izpiranje/Srajice/Sušenje sintetike/5 kg Wash&Wear – 5 kg pranje + sušenje/Hygiene+ Wash&Dry – program za higieno (pranje in sušenje)/ Wash&WeaR (pranje in sušenje)/15. Hygiene Air Refresh program za higieno in osvežitev/

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!