info@mediamarket.si
Ocena za Philips 55PUH6400/88 (Št. ocen: še ni ocene)
680,00 €
2 leti

PHILIPS 55PUH6400/88 4K UHD TV

Philips

Izjemno tanek LED-televizor 4K s sistemom Android TV

z 2-stransko funkcijo Ambilight
139 cm (55 palcev)
LED-televizor 4K Ultra HD
dvojedrni procesor, 8 GB in razšir.
DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
 
4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli
Televizorji Ultra HD predvajajo sliko 4-krat višje ločljivosti kot običajni televizorji Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Natural Motion za tekočo in ostro sliko
Ker radi uživate v filmih, zahtevate najboljšo sliko. Naša tehnologija za izboljšavo slike Natural Motion odpravlja tresenje za tekočo sliko. Filmi so posneti z omejenim številom 24 sličic na sekundo, zato prihaja do tresenja. Natural Motion podvoji število sličic na 50 sprememb gibanja na sekundo. S tem odpravlja tresenje, zato je slika vedno tekoča in ostrejša
 
 
Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. Svetlobni senzor in posebna programska oprema analizirata sliko na 6400 različnih delih, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju – podnevi ali ponoči
 
Izjemno visoka ločljivost vse vsebine poviša na ločljivost Ultra HD. 
Izjemno visoka ločljivost sliko pri vseh vsebinah poviša na ločljivost Ultra HD. Napredno višanje ločljivosti in Philipsovi edinstveni algoritmi za tanjšanje črt izboljšajo originalne slikovne pike. Rezultat tega je vidno bolj prefinjena, natančnejša in podrobnejša slika. 
 
 
Dvojedrni procesor in OS Android za visoko zmogljivost
Program Android televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. Robot Android z zmogljivim dvojedrnim procesorjem zagotavlja hitro in enostavno uporabo.
 
 
Google Cast: izkoristite vse možnosti televizorja Smart
Google Cast uporabljajte s pametno napravo* in izkoristite vse možnosti televizorja Philips Smart. Omogoča vam brskanje po spletnih straneh, vsebinah in aplikacijah, ki jih lahko s pritiskom gumba prenašate na televizor. Pametno napravo lahko še naprej uporabljate v druge namene, tudi kot televizor predvaja prenesene vsebine. 
 
 
Z vrtljivim stojalom lahko televizor gledate z vsakega kota
Televizor sodobnih in prefinjenih linij si zasluži stojalo, ki ga postavi na posebno mesto. Zato so oblikovalci televizorjev Philips ustvarili edinstveno odprto kovinsko stojalo, ki čudovito dopolni opremo prostora in vam omogoča, da televizor zavrtite in gledate pod želenim kotom.
 
Pixel Plus Ultra HD: odkrijte kakovost slike Ultra HD
Privoščite si Philipsovo ostro sliko 4K Ultra HD. Philipsova tehnologija Pixel Plus Ultra HD sliko optimira tako, da je vedno tekoča, jasna, neverjetno podrobna in globoka. Ko pretakate spletne vsebine ali gledate DVD, vedno in iz vsakega vira uživate v ostrejši sliki 4K s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki.
 
 
Google Play™: vaše okno v svet zabave
Google Play™ nudi bogato izbiro visokokakovostnih iger za vse starosti. Ker so optimirane za televizor, je igranje vedno prijetno in zabavno. Ni vam treba uporabljati ločene igralne konzole; univerzalni igralni upravljalnik USB omogoča enostavno igranje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • A+
  • 67

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!