info@mediamarket.si
Ocena za Philips 43PUS6201/12 (Št. ocen: še ni ocene)
430,00 €
2 leti

PHILIPS 43PUS6201/12 4K UHD TV

Philips

Izjemno tanek Smart LED-televizor 4K z 2-stransko funkcijo Ambilight
108 cm (43 palcev)
LED-televizor 4K Ultra HD
Dvojedrni
DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
 
4K Ultra HD presega vse ločljivosti, ki ste jih videli doslej
Televizor Ultra HD predvaja sliko štirikrat višje ločljivosti kot običajni televizor Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo najboljšo možno kakovost slike. Boljša je kakovost izvirne vsebine, boljšo sliko in ločljivost lahko televizor predvaja. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije
 
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.
 
 
Smart TV: raziščite povsem nov svet
Odkrijte pametnejše doživetje, ki presega tradicionalno televizijo. Izposojajte si ali pretakajte filme, videoposnetke in igre iz spletnih videotek. Spremljajte najljubše TV-kanale in s Smart TV uporabljajte vedno več spletnih aplikacij.
 
Micro Dimming optimira kontrast televizorja
Naša posebna programska oprema sliko analizira na 6400 različnih delih in jo prilagodi, kar zagotavlja neverjeten kontrast in kakovost slike za resnično pristno doživetje pri gledanju.
 
Odkrijte vrhunsko sliko Ultra HD s tehnologijo Pixel Plus Ultra HD
Privoščite si Philipsovo ostro sliko 4K Ultra HD. Philipsova tehnologija Pixel Plus Ultra HD sliko optimira tako, da je vedno tekoča, jasna, neverjetno podrobna in globoka – vedno uživajte v ostrejši sliki 4K s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki
 
 
Tanka aluminijasta stojala za vrhunsko in lahko zasnovo
Vsaka prava umetnina potrebuje podstavek. Tudi novi televizor Philips je umetnina, zato ga je treba pravilno predstaviti. Tanka aluminijasta stojala, ki so jih naši oblikovalci razvili posebej za ta model, idealno odražajo lahko in tanko zasnovo zmogljivih televizorjev te serije.
 
Podpora novega standarda HEVC za spremljanje visokokakovostnih vsebin 4K UHD
 
Novi vdelani standard HEVC (H.265) omogoča spremljanje vsebin 4K s sliko visoke kakovosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  • LED TV
  • 109,2 cm (43")
  • A+
  • 49

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!